Hopp til hovedinnhold

Søkeord

Søk etter frase

Velg seksjon

Publisert


100%Lyden av Brasil Lyden av Brasil
afrikanske rytmer med dans fra Bahia kulturen. Her er det slagverkinstrumentene som hersker med sine synkoperte rytmer. Dette er karnevalmusikk. Bossa nova er en gren fra samba musikken og kom på 50-tallet ... flere andre latin- og søramerikanske land, og både musikktyper som samba, bossa nova, Música Popular Brasileira(MBP), maracatu, i tillegg til brasilianske versjoner av vestlig musikktyper, som f ... Nevner du Brasil og musikk sier 99% samba og bossa nova. Det er den kjente lyden av Brasil, men det finnes så mye mer. 
Artikkel
39%Nova Scotia: hummer, sirup og skjulte skatter Nova Scotia: hummer, sirup og skjulte skatter
av History Channel mens de forsøker å grave opp øyas hemmeligheter.    Jorunns Nova Scotia Men Nova Scotia er mer enn bare mysterier. Sølvbergets Canada-farer Jorunn Ellingsen forteller ... Nova Scotia har ifølge Jorunn verdens beste lønnesirup. Det er også et mekka for de som liker hummer, mysterier og skjulte skatter. ... Nova Scotia: hummer, sirup og skjulte skatter
Artikkel
17%Ny musikk (#3) Ny musikk (#3)
 Thievery Corporation. Kanskje man kan kalle det chill out + lounge + elektronika mikset med reggae, bossa nova, hip hop og dub. Herlig er det i alle fall! Musikk til å bli glad av. Favoritten min er Thief Rockers, men hør også ... ="true"> Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .  Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .  Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .  Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .  Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .  Inspirert som de er av brasiliansk bossa, minimalisme og Fernando Pessoa er lyden av portugisiske Telebossa minst like stilrein og lekkert enkel som omslaget til  Garagem Aurora .