Uten lydbøker kan turen bli lang

På biblioteket har vi tusenvis av titler tilgjengelig for hele familien. Og for deg som ikke har CD-spiller har vi satt sammen et utvalg av lydbøker - både på norsk og engelsk - som er tilgjengelig på Spotify og i appen Overdrive. 

I andre etasje finnes det mange hyllemetre med lydbøker. Der kan du finne alt i fra fersk krim til klassiske hørespill fra radioen. Lydbøker på blant annet engelsk og tysk er også tilgjengelig. Utvalget er størst på CD, men det finnes også veldig mye på CD i mp3-format. Sistnevnte format kan spilles på de fleste nyere CD-spillere. Du finner også et stort utvalg lydbøker i 1. etasje. 

Barn og unge

For barn er det Harry Potter-serien som topper listen over de mest populære, men titler av Ingunn Aamodt, Astrid Lindgren, Francesca Simon og Martin Widmark er også svært populære. Lydbøker finnes selvsagt også på Madla bibliotek.

 

Engelske e-lydbøker i Overdrive

Sølvberget tilbyr utlån av engelsksrpåklige e-bøker og e-lydbøker som første bibliotek i landet. Rundt 300 lydbøker er tilgjengelige dersom du laster ned appen Overdrive. Den fulle oversikten over titler du kan låne finner du her


 

Anbefalinger

Trenger du bokanbefalinger kan du kikke innom www.sølvberget.no/lesetips. Der legger våre bibliotekarer fortløpende ut gode lesetips. Følg også gjerne Sølvberget og Barnebiblå på Facebook. Lurer du på hvilke titler som er tilgjengelig? - Da kan du bruke søkefeltet øverst til høyre på denne siden og velge "lydbøker" som kategori.

 

Lydbøker på Spotify

Etter hvert har det også dukket opp lydbøker på Spotify. Klikk på bildet under for å komme videre til artikkelen der vi har satt sammen et lite utvalg med norske lydbøker for barn, og engelske for voksne. 


 

Sølvbergets podcast

Bilturer er òg en utmerket anledning til å å lytte til en podcast. Vi legger ut opptak fra våre arrangementer, boktips fra ansatte og mye annet. Du finner oss i iTunes, Spotify og Soundcloud, og ellers hvor du lytter til podcaster.

Beklager, nå stoppet det litt opp her på nettsiden. Last inn siden på nytt, er du grei 🗙