Hopp til hovedinnhold

Velkommen tilbake til arrangement!

Velkommen tilbake til arrangement!

Fredag 7. mai gikk kommunene på Nord-Jæren over til nasjonalt tiltaksnivå, det betyr at vi endelig kan tilby arrangement igjen for både store og små! Bibliotekene er åpne som vanlig med ordinære åpningstider. 

Fra 7. mai kan vi endelig invitere byens innbyggerne tilbake til arrangement. Nå følges de nasjonale retningslinjene knyttet til covid-19-pandemien. Her finner du en oversikt over det som gjelder nå. 

Arrangementer for barn i helgen

Lørdag 8. mai kl. 12.00 og 13.30 nviterer vi til Eidverksted på Sølvbergedet er også Åpent verksted i 3. etasje fra kl. 12.00
Lørdag 8. mai kl. 11.00 er det Lek med folketoner på Rennesøy bibliotek, og kl. 13.00 er det Lek med folketoner på Finnøy bibliotek.  
Søndag 9. mai kl. 14.00 inviterer vi til Søndagsbarn: Deg + meg = oss på Sølvberget.

Det er fortsatt begrensninger i forhold til kapasitet. Men det viktigste for oss er at vi endelig kan ønske publikum tilbake på arrangenment på Sølvberget. 

Se Sølvbergets fullstendige program her.

Følgende retningslinjer gjelder for Sølvbergets og bibliotekene i Stavanger:

  • Når det ikke er mulig å holde minst én meters avstand, bruk munnbind.
  • Hold god avstand. Minst 1 meter
  • Biblioteket holder åpent som vanlig, også selvbetjent bibliotek.
  • Playstation i 2. etasje på Sølvberget er ikke tilgjengelig i perioden.
  • Det er smittevernsvakter i helgene som sørger for at smittevernreglene overholdes i biblioteket. Les mer om smittevern på Sølvberget.

Les mer om tiltak og restriksjoner på Stavanger kommunes hjemmesider.

Hold deg oppdatert på Sølvbergets program her. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no

Tidligere oppdateringer

Tirsdag 13. april videreførte  kommunene på Nord-Jæren de nasjonale tiltakene gjeldende fra 25. mars. De lokale tiltakene vil gjelde inntil videre. Sølvberget avlyser de fleste arrangement frem til og med 30. april. Kommunene på Nord-Jæren vil gjøre løpende vurderinger for tiltaksnivået de neste ukene. Kommunene håper å kunne følge de nye nasjonale tiltakene dersom smitten reduseres de neste dagene. 

Tirsdag 23. mars holdt regjeringen og smittevernmyndighetene en pressekonferanse hvor de la frem nye nasjonale tiltak knyttet til Covid-19. De nye tiltakene berører Sølvbergets tilbud inkludert arrangementer. Tiltakene gjelder fra torsdag 25. mars og inntil videre. Regjeringen vil komme med en ny vurdering innen 12. april.

Oppdatert informasjon pr. 19. februar som gjelder fra tirsdag 23. februar: Sølvberget tilbyr en rekke arrangement fremover basert på de gjeldende nasjonale retningslinjene. Det vil fortsatt være begrensninger i forhold til kapasitet, men regelen om fastmonterte stoler er ikke lenger et krav. Det kan være endringer i programmet på grunn av ulike reiserestriksjoner eller reiseutfordringer for forfattere eller foredragsholdere. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg. Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement.

Oppdatert informasjon pr. 4. februar:  Fra mandag 8. februar åpner Sølvberget endelig for flere arrangement igjen! Sølvberget cinematek har allerede kjørt visninger en stund, men nå åpner vi opp for  flere arrangement og aktiviteter basert på de nasjonale retningslinjene. Det betyr at det fortsatt vil være begrensninger i forhold til kapasitet, alt ettersom det er fastmonterte stoler i lokalet eller ikke. Det kan også være endringer i programmet på grunn av ulike reiserestriksjoner eller reiseutfordringer for forfattere eller foredragsholdere. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg. 

Oppdatert informasjon pr. 28. januar: 18. januar ble de nasjonale tiltakene forlenget med noen lettelser. Også i Stavanger videreføres restriksjonene som ble innført 30. desember, men med noen lettelser. Alle arrangement på Sølvberget, med unntak av Sølvberget cinematek sine visninger, avlyses frem til og med 8. februar. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg.  

Onsdag 30. desember strammet kommunene på Nord-Jæren korona-grepet igjen, og det ble innført en rekke nye tiltak. Målet er at alle innbyggerne skal begrense sosial kontakt for å hindre ytterligere smittespredning. Sølvberget følger utviklingen nøye og tar fortløpende vurderinger basert på nasjonale og lokale retningslinjer. 

De nye restriksjonene fører til at alle arrangementer på bibliotekene frem til og med 24. januar avlyses. Billettkjøpere vil bli kontaktet i løpet av den første uka i januar. Bibliotekene vil fortsatt ha ordinære åpningstider.  Du kan låne bøker, hente bestillinger og bruke leseplassene. Også bibliotekene på Madla, Rennesøy og Finnøy har vanlige åpningstider. 

Ta vare på deg selv og dine nærmeste!

 

 

 

Google+