Hopp til hovedinnhold

Sammen om en kjekkere vinterferie

Sammen om en kjekkere vinterferie

1470 personer deltok i år på vinterferie-programmet til Sølvberget, Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. 

 

Utvidet samarbeid

Sølvberget startet i 2019 et samarbeid med Stavanger museum, samt Kvernevik bibliotek og Kvernevik fritidssenter, om program og aktiviteter i vinterferien.  

I 2020 ble samarbeidet utvidet til å inkludere Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime musem, i tillegg til Rennesøy bibliotek og Finnøy bibliotek som ble en del av Sølvberget etter kommunesammenslåingen.   

Fra lørdag 22. Februar til søndag 1. mars ble det avholdt 34 aktiviteter, blant annet kunstverksted, vinylverksted, VR-spill, FIFA-turnering, lesestund og filmvisning. Pizzaskole på Renaa XPress og fuglemaskeverksted på Stavanger museum var blant de mest populære aktivitetene. 1470 personer deltok på de 34 aktivitetene, noe som et gir et snitt på 43 deltakere pr. arrangement.

 

Bibliotekkort som gratisbillett

Samarbeidet innebærer at barn med bibliotekkort kommer gratis inn på museene. 381 stk. benyttet seg i år av dette tilbudet.

 

Program for vinterferien 2020 

 

Omtaler av tilbudet 

Kva skal me finna på i vinterferien, tru? av Jan Zahl

Google+