Hopp til hovedinnhold

Klassikerlørdag 17. april utsatt til 25. september

Klassikerlørdag 17. april utsatt til 25. september

Covid-19-utviklingen gjør at Klassikerlørdag om Annie Ernaux som skulle ha vært lørdag 17. april utsettes til lørdag 25. september. 

Bokprat hver torsdag

Bokpratene på Sølvberget holdes torsdager klokken 12.00 i Odeon Kino, sal 1. Oppdatert program for vårens bokprater finner du her.

Kiellandsalong 22. april: Poesi for vår tid

Torsdag 22. april får vi besøk av Ruth Lillegraven og Torild Wardenær, som begge er aktuelle med nye utgivelser. De skriver om hverdagsliv og hjemmeskole, om å oppsøke naturen, om kunst og mytologi, og om kråkene ved Mosvatnet. Gjennom poesien berører de noen av de sentrale temaene som preger vår tid.

Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret

Dette er et tilbud til de som ønsker å lese og diskutere bøker i felleskap med andre, og som er nysgjerrig på feministisk litteratur. Lesesirkelen samles en tirsdag i måneden i Salongen i fjerde etasje. Aktuelle datoer og klokkeslett for samlingene, samt månedens bok publiseres på Sølvbergets Facebookside og i oversikten nedenfor.

Stavanger sakprosafestival

8. mai arrangeres Stavanger sakprosafestival. Hit kommer blant annet Tone Ingebrigtsen som er aktuell med boken «Alltid mamma!». Tidligere landslagstrener og fotballprofessor Egil Drillo Olsen og Alfred Fidjestøl samtaler om boken «Mine kamper». Festivalen arrangeres i samarbeid Kåkå og NFFO. Følg med i våre kanaler for lansering av fullstendig program. 

Billettsalg- og bestilling: 

 

 

Sølvberget  følger  Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter i eventene nedenfor. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement. Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no

Mer informasjon finner du på Helsedirektoratets nettsider.

Google+