Hopp til hovedinnhold

Bibliotekene er åpne, og nå kan du gå på arrangement!

Bibliotekene er åpne, og nå kan du gå på arrangement!

Velkommen på arrangement! Bibliotekene er åpne som vanlig med ordinære åpningstider. 

Oppdatert informasjon pr. 19. februar som gjelder fra tirsdag 23. februar: Sølvberget tilbyr en rekke arrangement fremover basert på de gjeldende nasjonale retningslinjene. Det vil fortsatt være begrensninger i forhold til kapasitet, men regelen om fastmonterte stoler er ikke lenger et krav. Det kan være endringer i programmet på grunn av ulike reiserestriksjoner eller reiseutfordringer for forfattere eller foredragsholdere. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg.   

Hold deg oppdatert på Sølvbergets program her. Vi gjør oppmerksom på at endringer kan forekomme. Velkommen til arrangement på Sølvberget!

Publikum fra andre kommuner

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement.

Ved spørsmål rundt billetter kontakt oss på program@solvberget.no

Tidligere oppdateringer

Oppdatert informasjon pr. 4. februar:  Fra mandag 8. februar åpner Sølvberget endelig for flere arrangement igjen! Sølvberget cinematek har allerede kjørt visninger en stund, men nå åpner vi opp for  flere arrangement og aktiviteter basert på de nasjonale retningslinjene. Det betyr at det fortsatt vil være begrensninger i forhold til kapasitet, alt ettersom det er fastmonterte stoler i lokalet eller ikke. Det kan også være endringer i programmet på grunn av ulike reiserestriksjoner eller reiseutfordringer for forfattere eller foredragsholdere. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg. 

Oppdatert informasjon pr. 28. januar: 18. januar ble de nasjonale tiltakene forlenget med noen lettelser. Også i Stavanger videreføres restriksjonene som ble innført 30. desember, men med noen lettelser. Alle arrangement på Sølvberget, med unntak av Sølvberget cinematek sine visninger, avlyses frem til og med 8. februar. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen dersom noe endrer seg.  

Onsdag 30. desember strammet kommunene på Nord-Jæren korona-grepet igjen, og det ble innført en rekke nye tiltak. Målet er at alle innbyggerne skal begrense sosial kontakt for å hindre ytterligere smittespredning. Sølvberget følger utviklingen nøye og tar fortløpende vurderinger basert på nasjonale og lokale retningslinjer. 

De nye restriksjonene fører til at alle arrangementer på bibliotekene frem til og med 24. januar avlyses. Billettkjøpere vil bli kontaktet i løpet av den første uka i januar. Bibliotekene vil fortsatt ha ordinære åpningstider.  Du kan låne bøker, hente bestillinger og bruke leseplassene. Også bibliotekene på Madla, Rennesøy og Finnøy har vanlige åpningstider. 

Bruk av munnbind

Fra fredag 5. februar er det ikke lenger påbudt med munnbind på offentlig sted. Det betyr at besøkende på Sølvberget og de andre bibliotekene ikke må bruke munnbind, men dersom det er vanskelig å overholde avstand, er det selvsagt fint å ha et munnbind tilgjengelig. 

Det er egne smittevernsvakter som sørger for at smittevernreglene overholdes i bibliotekene. Les mer om smittevern på Sølvberget.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste!

Les mer om tiltak og restriksjoner på Stavanger kommunes hjemmesider.

 

 

Google+