Hopp til hovedinnhold

Bibliotekene er åpne, men de fleste arrangementene er avlyst

Bibliotekene er åpne, men de fleste arrangementene er avlyst

Stavanger kommune viderefører restriksjoner og tiltak. Det fører til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle arrangement,  med unntak av Sølvberget cinematek sine visninger, frem til og med 31. januar. Bibliotekene er åpne som vanlig med ordinære åpningstider. 

Oppdatert informasjon pr. 22. januar: 18. januar ble de nasjonale tiltakene forlenget med noen lettelser. Også i Stavanger videreføres restriksjonene som ble innført 30. desember, men med noen lettelser. Alle arrangement på Sølvberget, med unntak av Sølvberget cinematek sine visninger, avlyses frem til og med 31. januar. Sølvberget følger situasjonen nøye og gjør justeringer i forhold til situasjonen. 

Sølvberget cinematek kjører sine visninger med kapasitet på 20 personer pr. visning, som er det samme som Odeon kino gjør. Sjekk ut programmet her 

Onsdag 30. desember strammet kommunene på Nord-Jæren korona-grepet igjen, og det ble innført en rekke nye tiltak. Målet er at alle innbyggerne skal begrense sosial kontakt for å hindre ytterligere smittespredning. Sølvberget følger utviklingen nøye og tar fortløpende vurderinger basert på nasjonale og lokale retningslinjer. 

De nye restriksjonene fører til at alle arrangementer på bibliotekene frem til og med 24. januar avlyses. Billettkjøpere vil bli kontaktet i løpet av den første uka i januar. Bibliotekene vil fortsatt ha ordinære åpningstider.  Du kan låne bøker, hente bestillinger og bruke leseplassene. Også bibliotekene på Madla, Rennesøy og Finnøy har vanlige åpningstider. 

Bruk munnbind og hold avstand

Påbud om munnbind utvides til å gjelde generelt på offentlig sted, der avstandskravet ikke kan overholdes. Dette betyr at besøkende på Sølvberget og de andre bibliotekene må bruke munnbind der det ikke er mulig å overholde avstand. Det blir også egne smittevernsvakter som skal påse at smittevernreglene overholdes i bibliotekene. Les mer om smittevern på Sølvberget.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste: Vask hender og hold avstand, og hold deg hjemme dersom du er syk. 

Les mer om nye tiltak og restriksjoner på Stavanger kommunes hjemmesider.

 

 

Google+