Hopp til hovedinnhold

Bibliotekene er åpne, men alle arrangement avlyses

Bibliotekene er åpne, men alle arrangement avlyses

Stavanger kommunes nye restriksjoner og tiltak fører dessverre til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle arrangement frem til og med 22. januar. Bibliotekene vil være åpne som vanlig med ordinære åpningstider. 

Onsdag 30. desember strammet kommunene på Nord-Jæren korona-grepet igjen, og det ble innført en rekke nye tiltak. Målet er at alle innbyggerne skal begrense sosial kontakt for å hindre ytterligere smittespredning. Sølvberget følger utviklingen nøye og tar fortløpende vurderinger basert på nasjonale og lokale retningslinjer. 

De nye restriksjonene fører til at alle arrangementer på bibliotekene frem til og med 22. januar avlyses. Billettkjøpere vil bli kontaktet i løpet av den første uka i januar. Bibliotekene vil fortsatt ha ordinære åpningstider.  Du kan låne bøker, hente bestillinger og bruke leseplassene. Også bibliotekene på Madla, Rennesøy og Finnøy har vanlige åpningstider. 

Bruk munnbind og hold avstand

Påbud om munnbind utvides til å gjelde generelt på offentlig sted, der avstandskravet ikke kan overholdes. Dette betyr at besøkende på Sølvberget og de andre bibliotekene må bruke munnbind der det ikke er mulig å overholde avstand. Det blir også egne smittevernsvakter som skal påse at smittevernreglene overholdes i bibliotekene. Les mer om smittevern på Sølvberget.

Ta vare på deg selv og dine nærmeste: Vask hender og hold avstand, og hold deg hjemme dersom du er syk. 

Les mer om nye tiltak og restriksjoner på Stavanger kommunes hjemmesider.

 

 

Google+