Hopp til hovedinnhold

Cinemateket stengt til og med 13 april

I henhold til regjeringens tiltak mot koronasmitte  holder cinemateket stengt til over påske den 13. april. 

Filmtips

Hekta på His Dark Materials?

Nå som His Dark Materials av Phillip Pullman er blitt til tv-serie, er det mange som leser bøkene for første gang. For de som sørger over at serien ikke har mer enn tre bøker, kan vi trøste med at det finnes mange spennende bøker med sterke kvinnelige hovedkarakterer, fokus på kampen mellom det gode og det onde og handling fra en magisk verden. Her er noen magiske, spennende og trollbindende readalikes du kan lese mens du venter på neste sesong av His Dark Materials tv-serien. 

Lesetips for barn og unge

Utstilling: Inger Bruun stengt pga. Koronavirus-smittefare

Siste gang arbeid av kunstner Inger Bruun ble vist på Sølvberget var i 1995. Lørdag 22. februar åpnet en ny utstilling med hennes arbeid i Sølvberget galleri.

Sølvberget galleri

Språkkafé og norsktrening

Vil du bli bedre til å snakke norsk? Lære andre ditt eget språk? Da kan du komme på Språkkafé.

Læring

Lånetid, påminnelser og gebyr

Husk å levere lånt materiell tilbake i tide, eller forleng lånetida! 

Praktisk informasjon

Finnøy bibliotek

Velkommen til Finnøy folkebibliotek!

Finnøy bibliotek

Rennesøy bibliotek

Velkommen til Rennesøy bibliotek!

Rennesøy bibliotek

Meråpent

Med bibliotekkort og pinkode kan du bruke alle etasjene i biblioteket fra kl. 08 på hverdager, og helt frem til kl. 21 alle kvelder! 

Praktisk informasjon

Have you recieved a fee from the library?

It is free to borrow books, movies and music at the library, but if you return them too late or forget to renew on time, a fee will be added to your library card.

Information in English

Mamma eller pappa? Her er familiemappa

Familiemappa gjør det mulig å dele lån og bestillinger med andre i familien. Denne kan være praktisk for foreldre som ønsker å ha oversikt over barnas lån. 

Aktuelt

Så enkelt er det å bli låner

Det er gratis og enkelt å bli låner på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Du kan selv opprette en midlertidig brukerkonto via nettet eller appen. Med denne kan du låne e-bøker og logge deg på digitale ressurser. 

Aktuelt

Velkommen til Kafé Salongen i 4. etasje

Nyt en kaffe og ei "Hillevågskjeva" i Sølvbergets kafé i 4. etasje. Når sola skinner kan du også sitte på byens luneste takterrasse med utsikt over bykjernen. Kaféen driftes av Fontenehuset i Stavanger. 

Praktisk informasjon

Bokprat er avlyst ut mars!

Bokpratene torsdag 12. mars (Ingrid Brekke), torsdag 19. mars (Dag Solstad) og torsdag 26. mars (Sigird Sollund) er avlyst pga. koronavirus-smittefare. 

Hva skjer?

Alle kurs i Verkstedet i mars er avlyst!

Redesign, strikking, pimping av russedress og festivalantrekk, og utforsking av fyllepennteknikker. Alt dette står på programmet i Verkstedet våren 2020.

Hva skjer?

Barnas cinematek 28. mars : Ailos reise- et nordnorsk eventyr UTSATT

En gang i måneden presenterer Sølvberget cinematek et knippe utvalgte barnefilmer av høy kvalitet på kino i programserien Barnas cinematek. Sjekk vårens program.

Filmtips

Barn og voksne i Stavanger låner mer

I 2019 økte utlånet på Sølvberget med 8,36%, som tilsvarer 35 583 flere lån. Utlånet til barn har steget jevnt siden 2012. Spesielt gledelig i år er det at utlånet til voksne øker. Utlånsveksten er fordelt mellom faglitteratur, skjønnlitteratur og e-bøker.

Aktuelt
Google+