Hopp til hovedinnhold

Slik låner du norske ebøker

Å låne e-bøker er gratis. Slik kommer du i gang.  

Ebøker

Spilleliste til bryllupet

Skal du gifte deg? Trenger du en spilleliste? Jeg har satt sammen en liste full av gamle slagere og nye låter. Denne spillelisten vil garantert få både gamle onkel Rolf og din hippe venninne fra Køben ut på dansegulvet. 

Musikktips

Reisehåndbøker

Lonely Planet, Rough Guide, Bradt, Topp 10, Gatelangs, Berlitz eller NFT? Her er Sølvbergets Røff guide til reisehåndbøker. 

Lesetips

Mamma eller pappa? Her er familiemappa

Familiemappa gjør det mulig å dele lån og bestillinger med andre i familien. Denne kan være praktisk for foreldre som ønsker å ha oversikt over barnas lån. 

Aktuelt

Slik blir du låner

Det er gratis og enkelt å bli låner på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Du kan selv opprette en midlertidig brukerkonto via nettet eller appen. Med denne kan du låne e-bøker og reservere medier. For å låne fysiske medier med deg hjem må den midlertidige brukerkontoen godkjennes i 1. etasje på Sølvberget. 

Aktuelt

Borrow English e-books and audiobooks

Did you know that you can borrow e-books and e-audiobooks in English with your library card? 

Information in English

Hør våre nyeste podcaster

I Sølvbergets podcast får du boktips fra våre ansatte og opptak fra arrangementer hos oss.

Anbefalinger

Endelig lydbok-løsning for bibliotekene

Forleggerforeningen og Nasjonalbiblioteket er enige om en kjøps- og utlånsmodell for e-lydbøker i bibliotek. Dette innebærer at norske folkebibliotek snart vil kunne låne ut digitale lydbøker til sine brukere.

Aktuelt
Google+