Hopp til hovedinnhold

Bokprat 5. mars: Reiulf Steen. Historien, triumfen og tragediene

Reiulf Steen var arbeidersønnen som tok spranget til å bli en av Norges ledende politikere. Han ble en viktig brobygger og reformator i Arbeiderpartiet. Forfatter, historiker og biograf Hans Olav Lahlum foredrar om sin kritikerroste biografi, og gir oss svar på tidligere ubesvarte spørsmål, lar oss bli kjent med et sammensatt menneske og gir leserne får ny innsikt i Arbeiderpartiets nyere historie.

Hva skjer?

Vårens program 2020

Vårprogrammet byr blant annet på kjente navn som Dag Solstad, Suzanne Brøgger og Roy Jacobsen. Også i år blir det fokus på bærekraft og klima. Og som vanlig har vi et solid tilbud til barna, med blant annet Søndagsbarn, Barnas verdensdag og et rikholdig program i vinterferien.

Hva skjer?

Lånetid, påminnelser og gebyr

Husk å levere lånt materiell tilbake i tide, eller forleng lånetida! 

Praktisk informasjon

Få hjelp til å spore opp slekten din

Når ble tippoldefar født? Hvor mange søsken hadde mormor? Slekt og data Rogaland kan hjelpe deg å finne svar på spørsmålene dine.

Kurs og verksteder

Barn og voksne i Stavanger låner mer

I 2019 økte utlånet på Sølvberget med 8,36%, som tilsvarer 35 583 flere lån. Utlånet til barn har steget jevnt siden 2012. Spesielt gledelig i år er det at utlånet til voksne øker. Utlånsveksten er fordelt mellom faglitteratur, skjønnlitteratur og e-bøker.

Aktuelt

Finnøy bibliotek

Velkommen til Finnøy folkebibliotek!

Finnøy bibliotek

Rennesøy bibliotek

Velkommen til Rennesøy bibliotek!

Rennesøy bibliotek

Meråpent

Med bibliotekkort og pinkode kan du bruke alle etasjene i biblioteket fra kl. 08 på hverdager, og helt frem til kl. 21 alle kvelder! 

Praktisk informasjon

Have you recieved a fee from the library?

It is free to borrow books, movies and music at the library, but if you return them too late or forget to renew on time, a fee will be added to your library card.

Information in English

Mamma eller pappa? Her er familiemappa

Familiemappa gjør det mulig å dele lån og bestillinger med andre i familien. Denne kan være praktisk for foreldre som ønsker å ha oversikt over barnas lån. 

Aktuelt

Slik blir du låner

Det er gratis og enkelt å bli låner på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Du kan selv opprette en midlertidig brukerkonto via nettet eller appen. Med denne kan du låne e-bøker og reservere medier. For å låne fysiske medier med deg hjem må den midlertidige brukerkontoen godkjennes i 1. etasje på Sølvberget. 

Aktuelt

Borrow English e-books and audiobooks

Did you know that you can borrow e-books and e-audiobooks in English with your library card? 

Information in English

Velkommen til Kafé Salongen i 4. etasje

Nyt en kaffe og ei "Hillevågskjeva" i Sølvbergets kafé i 4. etasje. Når sola skinner kan du også sitte på byens luneste takterrasse med utsikt over bykjernen. Kaféen driftes av Fontenehuset i Stavanger. 

Praktisk informasjon

Våren på Kiellandsenteret

Her finner du en oversikt over hva som skjer på Kiellandsenteret våren 2020. 

Kiellandsenteret

Snakk om bøker i en lesesirkel

Hvis du liker å lese, men mangler noen å diskutere bøkene med, kan en lesesirkel være løsningen. Torsdag 16. januar får du hjelp til å komme i gang.

Læring

Allsang: Marte Opstad Aarseth

Mandag 16. mars blir det allsang med Marte Opstad Aarseth som har lang erfaring som både musiker og skuespiller.   

Hva skjer?
Google+