Hopp til hovedinnhold

Vinneren av #sommerlesing2016 er kåret

Vinneren av #sommerlesing2016 er kåret

@mariemarieflyfly vant #sommerlesing2016 på Instagram. Kanskje du vinner #høstlesing2016? 

I sommer har vi hatt Instagram-konkurranse. Folk har lagt ut bilder av sin sommerlesing, og tagget med #sommerlesing2016. Det ble mange fine bidrag, men vi falt litt ekstra for @mariemarieflyfly sitt bilde. Bildet oser av sommer! Sollyset faller inn gjennom de tynne blondegardinene, og mønsteret danner skygger på boksidene. Her tenker vi at det er fint å være. 

Vinneren har fått en bokpakke i premie.

Nå vil vi gjerne høre fra deg. Hva leser du i høst? Ta et bilde, gjerne et som fanger stemningen av leseopplevelsen din. Kanskje leser du ute i skogen, med flotte farger i bakgrunnen? Eller er været ikke helt tipp topp, og du holder deg inne med kakao og pledd? Eller er du på sydentur og ligger på en solseng med sand i håret og tærne i sjøen? Uansett, vi har veldig lyst å se høstlesingsbildene dine! Bruk gjerne rekvisitter i bildet, og knips i vei.

Hvordan går du fram? Først og fremst må du ha en åpen Instagram-konto. Ta et bilde, og tagg med både #høstlesing2016 og #sølvberget. Dermed vet vi at du er med i konkurransen vår. Bildet vises også på infoskjermene i 1. etasje på sølvberget. Konkurranseperioden er september, oktober og november.

 
Google+