Hopp til hovedinnhold

Vi søker frivillige til Girl Tech Fest i september

Girl Tech Fest 2016, Stavanger

Girl Tech Fest er en hel dag med koding og verkstedsaktiviteter - bare for jenter i alderen 8-10 år! Jentene blir kjent med teknologi på egne premisser, og får møte kvinnelige veiledere som jobber i teknologiyrker. Er Du Med?

 

 

Velkommen til Girl Tech Fest 2018, Stavanger!     

Vi ønsker å inspirere jentene og vise dem at teknologi absolutt ikke er forbeholdt guttene.  

Girl Tech Fest er en hel dag 25. september 2018 med koding og workshops. Her kan jenter i alderen 8-10 år oppleve hvor spennende og gøy det er å jobbe med teknologi. Dette er et nasjonalt arrangement som startet i Oslo i 2015. Helt fra starten har det vært et populært arrangement, som nådde ut til 1300 jenter nasjonalt i 2017. Disse jentene er Norges fremtidige arbeidstakere som fortjener å bli inspirert til en interesse for teknologi. Se www.jenterkoder.no for mer informasjon.

To ganger tidligere har vi på Sølvberget arrangert Girl Tech Fest. I år skal hele 200 jenter i 4. og 5. klasse delta på Girl Tech Fest på Sølvberget. I den forbindelse trenger vi voksne frivillige som kan være veiledere og hjelpe til under arrangementet. Det er en fordel om du kan noe om teknologi, men absolutt ikke et krav. Arrangementet holdes i skoletiden på Sølvberget og varer i en dag.

Vi tilbyr:
- Muligheten til å inspirere jenter innen teknologi.
- God lunsj.
- Mulighet til å treffe andre likesinnede.
- Attest for frivillig arbeid.

Send en mail til rebekka.hennum@solvberget.no hvis du er interessert i å stille som veileder og ønsker mer informasjon.

Vi søker også samarbeidspartnere som støtter opp om denne ideen. Vi ser etter bedrifter og organisasjoner som aktivt ønsker å utfordre dagen situasjon. Vi ser på Girl Tech Fest som en langsiktig investering for regionens teknologiutvikling, og for en mer produktiv og innovativ befolkning. Som samarbeidspartner har man mulighet til å synliggjøre sin bedrift på arrangementet, gjennom å bidra med materiell, utstyr, personale, Workshops og Stands. Vi oppfordrer dere også til å markedsføre deres støtte både internt og eksternt. 

Kontakt oss på rebekka.hennum@solvberget.no.

Disse jentene kan være fremtidige arbeidstakere som trenger inspirasjon for å kunne forstå hvor viktig teknologi er, og hvor gøy det kan være! I september i år et det på nytt duket til Girl Tech Fest. De to siste årene har ca. 350 jenter i 3.-5. klasse fått komme til Sølvberget og fått prøve seg på Koding og teknologi.

"Dette har vært den morsomste dagen vi har hatt på skolen noen gang!"

"Det beste med dagen er at gutta ikke er her. Hadde de vært her, så hadde vi ikke fått prøve noe."

Sitater fra to jenter som deltok på Girl Tech Fest 2015 i Oslo. 

Google+