Hopp til hovedinnhold

UTSOLGT: Kveldsmøte med Odd Karsten Tveit

UTSOLGT: Kveldsmøte med Odd Karsten Tveit

Torsdag 29.10 kl. 19.00 kommer Odd Karsten Tveit på besøk for å fortelle om boken "De skyldige". 

Det var stappfullt i Møteplassen i Sølvbergets 1. etasje da Sidsel Wold besøkte Stavanger den 15. oktober. Bare to uker etter, 29. oktober kl. 19.00, får vi nytt besøk av en av NRKs korrespondenter: Odd Karsten Tveit. Han intervjues av Odd Kristian Reme. 

De skyldige 

org_De skyldige_HØY

Tveit er nå aktuell med boken "De skyldige" - en fullstendig fremstilling av Midtøsten-konflikten fra krigens dager til 2015. Det handler om Israels kriger og palestinernes kamp for hjemlandet, en kamp som også flyttet seg til Europa og Norge. I boken fortelles historier om skjult og åpent samarbeid mellom nordmenn, israelere og palestinere.

Utenriks

Odd Karsten Tveit har mer enn noen annen norsk utenriksreporter fulgt det dramatiske konfliktspiller i Midtøsten på nært hold. Gjennom flere tiår har han skaffet seg et enestående kontaktnett på alle sider av frontene, spesielt i Israel, Palestina og Libanon. I De skyldige beskriver han fortrolige møter og samtaler med politiske og militære ledere, etterretningsfolk på alle nivåer, militsledere og attentatmenn – og deres ofre. Vi ser også konflikten gjennom blikket til norske og amerikanske diplomater og etterretningsfolk, fra Lillehammer-drapet til Oslo-prosessen og senere. Han har samlet og analysert et enormt kildemateriale og gir oss både de dramatiske øyeblikksbildene og de lange linjene i konflikten, i freds- og krigsdiplomatiet. 

Det nærmer seg utsolgt. Kjøp billetter her:  

 
Google+