Hopp til hovedinnhold

Strikking ved høylys dag

Strikking ved høylys dag

Lørdag 10. juni er den internasjonale Knit in public day. På Sølvberget blir det både foredrag og strikkekaféer.

Det er ingen skam å strikke offentlig. Det er det mange som gjør. Både på kafé, på bussen og på biblioteket hører man lyden av klirrende pinner. Stavanger strikk og drikk arrangerer den internasjonale Knit in public day. Da gjør strikkerne seg synlige både på biblioteket og andre steder i byen. Program ser du her.

På Sølvberget kan du delta på tre arrangementer. 

Strikk-hos-oss_articlemain

Strikkekafé for ungdom

Kl. 13.00 til 15.00 i 2. etasje på Sølvberget

Er du mellom 12 og 21 år? Har du lyst å strikke sammen med andre i samme aldersgruppe?

Stavanger strikk og drikk tilbyr i forbindelse med International Knit in public day en strikkekafe for ungdom. Ta med strikkesakene og kom! 

To generasjoner - lær å strikke

Kl. 13.00 til 15.00 i 2. etasje på Sølvberget

Hvem skal lære barna å strikke når mor aldri har strikket og mormor så vidt husker hvordan det ble gjort? Dette arrangementet er for barn mellom 6 og 12 år, i følge med mor eller far, tante eller onkel, bestemor eller bestefar. Et par strikkeglade damer lærer dere det grunnleggende. Begrenset plass. Lån gjerne en bok på biblioteket om å lære å strikke.

Foredrag med Bente Geil

Kl. 15.00 til 16.00 i Møteplassen på Sølvberget

Bente Geil fra Silkeborg i Danmark kommer til Stavanger for å holde foredrag og vise frem sine modeller fra de 10 årene hun har drevet som selvstendig strikkedesigner. Hun har utgitt boken Strik for 7-17, der en modell fra hvert år hun har vært designer presenteres. Firmaet hennes, Geilsk, produserer garn og utarbeider strikkeoppskrifter.

 

 

Husk også at vi har mange fine strikkebøker på biblioteket. Les mer her.

Google+