Hopp til hovedinnhold

Stavanger sakprosafestival 2021

Stavanger sakprosafestival er en festival som hyller det beste av sakprosa som blir gitt ut hvert år og arrangeres i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) og KÅKÅ kverulantkatedralen.

Velkommen til Stavanger sakprosafestival lørdag 27. november. 

Stavanger sakprosafestival er en festival som hyller det beste av sakprosa som blir gitt ut hvert år og arrangeres i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO) og KÅKÅ nomics.

På Sølvberget kan du bla.a. få med deg disse programpostene: Jon Michelet – en folkets helt! - en samtale mellom forfatter Mímir Kristjánsson og Tom Hetland, kl. 13.00 i Kinosal 6, Samfunnsmessige kriser og hvordan vi håndterer dem - Marte Spurkland og Snorre Valen i samtale med Veronica S. Fjeld om bøkene Ut av krisen og Utøyakortet, kl. 12.00 i Møteplassen og Brorskapet. En historie om drapet på Benjamin Hermansen - Anne Bitsch i samtale med Sven Egil Omdal kl. 16.00 i Møteplassen. 

Billetter sakprosafestivalen

Program og billettsalg

Programmet forgår på Sølvberget og Påfyll fra kl. 11.00 - 21.30. Nedenfor finner du en fullstendig programoversikt for begge arenaer. 

Trykk på se mer i programoversikten og på lenke nederst i tekst for å kjøpe billetter til hvert enkelt arrangement eller gå direkte til programsiden hos KÅKÅ nomics og kjøp billetter der.

 

 

 

Google+