Hopp til hovedinnhold

Sommerkonkurranser på Barne- og ungdomsbiblioteket

Sommerkonkurranser på Barne- og ungdomsbiblioteket

I sommer har vi tre konkurranser: Én tegnekonkurranse, én for de som leser barnebøker og én for de som leser ungdomsbøker. Konkurransene varer fra 20.06 til 20.08. Premier: Gavekort og ipad mini

Tegn et dyr!

Tegn et dyr som har levd for lenge siden, et dyr som lever i jungelen, på bondegården eller bare i din fantasi! Vi ønsker å pynte veggene våre med dinosaurer, marsvin, kakerlakker, hester og kanskje en regnbuefisk. Kom gjerne og bruk våre tegnesaker på Eventyrrommet på Barne- og ungdomsbiblioteket. Vi henger alle tegningene opp på Eventyrrommet.

Husk å skrive navn, alder og telefonnummer på baksiden av arket.

Premie: Gavekort på 500 kroner fra bokhandel, som du kan bruke til å kjøpe bøker, spill eller tegnesaker

Les barnebøker!

For hver barnebok du leser i sommer kan du bidra til å lage bokormen vår lengre. Skriv tittel, forfatter og hvorfor du likte eller ikke likte boka på et farget rundt ark og lever rundingen på biblioteket. Vi setter rundingene sammen til å bli en bokorm på veggen i biblioteket, og vi håper den blir kjempelang! Du kan enten bruke et ark som du har hjemme eller hente på biblioteket. Bruk et farget A4-ark, klipp ut en runding og la diameteren i rundingen være omtrent like stor som den korte siden på A4 arket. Bruk gjerne en frokosttallerken som mal.

På baksiden av rundingen må du huske å skrive navnet ditt, alder og telefonnummer.

 

Premie: Etter at konkurranseperioden er over har vi loddtrekning blant alle deltakerne. Den som blir trukket får en iPad mini i premie. Jo flere bøker du har lest, jo større sjanse er det for at du vinner.

Du finner alltid gode lesetips på nettsidene våre.

gul runding

Les ungdomsbøker!

Sommerkonkurranse for deg som er 19 år eller yngre og leser ungdomsbøker. 

Levér en eller flere bokanbefalinger til oss på skjemaet du finner her og bli med i trekningen av en iPad mini.  Vi kommer til å dele bokanbefalingene på nettsidene våre, på Instagram og på biblioteket, men da med bare fornavn og alder (eksempel Jonas, 15.år). Ungdomsbokkonkurransen kan du lese om i en egen artikkel.

Google+