Hopp til hovedinnhold

Søndagsbarn: Bursdagsfeiring for Pippi!

Søndagsbarn: Bursdagsfeiring for Pippi!

Hver søndag kl. 14.00 inviterer vi til Søndagsbarn. 8. februar feirer vi 70-årsjubileet for Pippi Langstrømpe.

Har du hørt om Pippi Langstrømpe, hun med de viltre flettene som aldri vil bli stor? I 2015 er det 70 år siden Astrid Lindgren ga ut den første boka om Pippi, og denne søndagen kan du høre fortellinger om Pippi fortalt av Liv Brita Brodal.

Fra 3 år.

 

 

Her er resten av programmet for våren 2015:

 

15. februar kl 14.00

Karnevalsfest med Eddie Andresen: Vi inviterer til karneval på Sølvberget. Her blir det ansiktsmaling og karnevalstog ledet av musiker Eddie Andresen. Kle dere ut og bli med på fest! Ta gjerne med et instrument å spille på.

Passer for alle.

22. februar kl 14.00

Tors spennende reise: Har du hørt om guden Tor, han som laget torden med hammeren sin? En gang dro han ut på en spennende reise til Utgard, og der møtte han både kjemper og trolldom. Bli med når forteller Tomas Kinck Wold tar oss med inn i den norrøne mytologiens fantastiske verden.

Fra 5 år.

1. mars kl 14.00

Gresshoppen som ikke kunne spille: Har du hørt om gresshoppen Pili Pablo som mangler en fot? Bente Østbø Maribu fra Hundvåg har laget bildeboken Gresshoppen som ikke kunne spille. Hun tegner og leser fra boka.

Fra 3 år.

8. mars kl 14.00 på Plenen

Konsert med Anne Furubotn: Anne Furubotn er denne våren plateaktuell med albumet Huske du mamma. Med et skråblikk på barns hverdag tar hun opp viktige temaer som alle kan kjenne seg igjen i. Med seg har hun Eva Ottesen på sang og synth, Emile Ashley på baljebass og kost, og Ida Vik på saksofon, sang, egg og klokkespill.

Passer for alle.

15. mars kl 14.00

Magia Fantasia: Det var en gang to søsken som elsket å høre eventyr. Ingen hadde tid til å fortelle for dem, men en dag skjedde det noe spesielt! Fortellerforestilling med lydeffekter, sang og musikk av og med Nina Næsheim.

Fra 3 år.

22. mars kl 14.00

Det var ein gang - ein jazza eventyrforestilling: Brødrene Espen og Alf Terje Hana tar oss med på en reise inn i musikken og historiefortellingens verden, hvor alt kan skje. Publikum får komme med forslag til hvilken retning fortellingen skal ta. Det hele er tonesatt av brødrene selv. Forestillingen er krydret med kjente barnesanger i ny drakt.

Passer for alle.

29. mars kl 14.00

Gresk folkedans og sang: Barn i alle aldre, små og store, inviteres til å lære gresk folkedans og greske sanger. Vi markerer Hellas sin nasjonaldag sammen med den greske foreningen i Stavanger.

Passer for alle.

12. april kl 14.00

Flette-moro: Liker du å flette hår? Vi inviterer store og små til møte med Bente-Helen Schei, som står bak Fletteboka og den populærer profilen @flettemamma på Instagram. Ta med deg håret ditt og kom innom for inspirasjon til nye frisyrer!

Passer for alle.

19. april kl 14.00

Lær å spille Cajon: Velkommen til minikurs i Cajon, ofte kalt "trommesett i en boks", med Filippo Ummarino, en dyktig og erfaren perkusjonist. Filippo viser de mange mulighetene som finnes i det populære rytmeinstrumentet, og du får anledning til å teste det ut.

Kurset holdes i samarbeid med 4Sound Stavanger.

Passer for alle.

26. april kl 14.00

Rogaland Trommelom: Prøv deg på afrikanske trommer sammen med Rogaland Trommelom. Dette er en gjeng glade og energiske utøvere som trommer så man kjenner det i hele kroppen!

Fra 3 år.

 

 

Google+