Hopp til hovedinnhold

Se hvem som vant sommerkonkurransene!

Se hvem som vant sommerkonkurransene!

Hele Eventyrrommet på Barnebiblå er dekket av fantastiske dyretegninger, og vi har fått inn 457 Bokormer og 185 ungdomsbokanmeldelser.

Sommerkonkurransen for ungdom

Åsa, 16 år, vant trekningen av en iPad mini for anmeldelse av Harry Potter og Dødstalismanene av J.K. Rowling. Dette skrev Åsa i anmeldelsen: 

Dødstalismanene

"Den handler om trollmannen Harry Potter og kampen hans om å ta ned den onde trollmannen Voldemort. Jeg liker historien og det at det hele begynte med en foreldreløs liten gutt som bodde i et bøttekott ble en helt." 

Maria, 11 år, får en ekstrapremie for sin anmeldelse av Hun & han av Katarina von Bredow. Dette skrev Maria i sin anmeldelse:

Hun&Han

"Hun og Han» handler om en jente som heter Alicia. På skolen er hun populær, men hun er ikke i gjengen til de mest populære. Hver dag anstrenger hun seg for å si og gjøre de riktige tingene. På Facebook går alt mye bedre. Det er lettere å være smart og kul når man kan tenke seg godt om på forhånd. Dessuten har Alicia verdens fineste profilbilde. Plutselig får hun en venneforespørsel fra en gutt som heter Lucas, som ligner kjempe mye på Harry Styles. Hvis hun ble sammen med en slik gutt, da ville nok Ida, den mest populære i klassen, la henne bli med i gjengen sin. Plutselig, uten at Alicia får helt får med seg hva som kjer, lyver hun om at hun og Lucas er sammen.

Jeg likte denne boken for den var spennende og den hadde mye betydning."

Erle, 10 år, får en ekstrapremie for sin anmeldelse av Svarte-Mathilda av Tor Arve Røssland. Dette skrev Erle i sin anmeldelse:

Svarte-Mathilda

"Det en grusomt spennende bok skrevet av en grusomt spennende forfatter (nynorsk)

Elisabeth har nettopp flyttet inn i et gammelt hus, og liker seg ikke. Hun har alltid følt seg alene i det nye huset, og begynner å bli redd. Etterhvert begynner hun på skolen og får en ny venn som heter Philip. Han forteller historien til huset hennes, om stakkars Marie som ingen vet hvor ble av, men at det kanskje kunne være den livsfarlige demonen Svarte-Mathilda, som ble fanget inni et speil og kommer hvis du kaller på hun....."

Sommerkonkurransen for barn

Viktor, 9 år, hadde lest Mamma Mø leser av Jujja Wieslander og vant trekningen av en iPad mini. 

bokorm

 

 

 

 

Kim, 7 år, Eva Isabel, og Henry, 8 år får ekstrapremier på 250 kroner i gavekort fra bokhandel.

Kim likte Et monster går på kino av Mats Wänblad, Eva Isabel likte Matilda av Roald Dahl og Henry likte Skolemysteriet av Martin Widmark.

Tegnekonkurransen

Auberget barnehage, avdeling Biå, vant hovedtrekningen for sine mange flotte tegninger. De får et gavekort på 500 kroner fra en bokhandel.

Aubergetbarnehage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følgende barn vant "En bok" av Herve Tullet i ekstrapremie: 

Jonas: 

Joan

 

 

 

 

 

Theo:

Theo

 

 

 

 

Tobias:

Tobias

 

 

 

 

 

Amund:

Amund

 

 

 

 

 

Daniel:

Daniel

 

 

 

 

 

Tegningene kan hentes på Barne- og ungdomsbiblioteket innen lørdag 12. september.

Gratulerer til alle heldige vinnere og et stort HURRA for alle som deltok i våre sommerkonkurranser!

Google+