Hopp til hovedinnhold

Samling for veiledere til Lær kidsa koding

Samling for veiledere til Lær kidsa koding

Lær kidsa koding! Rogaland arrangerer månedlige møter der veiledere og interesserte kan møtes og utveksle erfaringer og tips om drift av kodeklubber. Første møte er på Stavanger bibliotek mandag 10. mars.

Lær kidsa koding! er en frivillig grasrotsbevegelse som ønsker at barn og unge skal være i stand til å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet, og at de skal oppleve det som like selvsagt å være kreative og skapende som brukere av teknologien. I tillegg til å øke den allmenne IT-forståelsen, ønsker vi å bidra til rekrutteringen til IT-yrkene ved å gi alle elever en mulighet til å lære programmering.

Og vi kommer ingen vei avsted uten alle de frivillige som er med og veileder vitebegjærlige barn. Mange av de arrangementsgruppen i Lær kidsa koding! Rogaland har snakket med har vist interesse i å starte og drive kodeklubber, men trenger litt erfaringer og støtte før de tar steget ut selv. På de månedlige møtene møtes likesinnede og får høre på dem som allerede har startet kodeklubber. Det finnes allerede mengder av undervisningsmateriell - også på norsk.

Første møte er på Sølvberget i Stavanger sentrum 10 mars kl. 18.00. De månedlige møtene bytter på å være i Stavanger og Sandnes.

Kontaktinformasjon

Helge Risvand
helge.risvand@solvberget.no
Tlf: 99169767 

Google+