Hopp til hovedinnhold

Nytt biblioteksystem valgt

Nytt biblioteksystem

Etter en omfattende og spennende anbudskonkurranse har Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand kommune denne uken meddelt Bibliotek-Systemer As at de har vunnet konkurransen for nytt biblioteksystem i kommunenes skole- og folkebibliotek.

skjermdump

Endelig kontrakt skal etter planen signeres mandag 8. januar.

Det nye grensesnittet skal utvikles i tett samarbeid med Bibliotek-Systemer, både fram mot driftsstart senere i 2018 og i årene som kommer. Systemet vil ha full integrasjon med alle nasjonale tjenester og gode API-er for utveksling av informasjon.

- Det nye systemet vil gi bibliotekene helt nye muligheter når det kommer til mobilitet, slik at både lånere og ansatte har tilgang til systemet når som helst og hvor som helst på mobile enheter. Vi valgte en grundig brukertesting som en del av evalueringen i anbudskonkurransen. Dette gjør oss trygge på at vi ender opp med et intuitivt og effektivt brukergrensesnitt for lånere og ansatte.  Vi er godt fornøyde med valget vi har tatt, og ser fram til å ta det nye systemet i bruk, sier prosjektleder Bjørn Kjetil Fredriksen.

For mer informasjon om anskaffelsen kontakt kulturhussjef Marit Egaas.

Google+