Hopp til hovedinnhold

Litteraturkveld med Sophie Elise - Utsolgt!

Monica Isakstuen og Jens M. Johansson

Torsdag 27. april inviterer vi til litteraturkveld med Sophie Elise. 

Torsdag 27. april: Sophie Elise: Forbilde, toppblogger og mektig mediekvinne (UTSOLGT)

Møt Sophie Elise Isachsen, kåret til Norges mektigste mediekvinne i en alder av 21 år. Hun har skrevet en bok om å finne sin egen identitet, om å leve med usikkerhet og komplekser. Hvordan er det å plutselig bli et forbilde, og hva slags ansvar har man da for de valgene man tar i eget liv?
Kl. 17.00. SF Kino, sal 1

Kjøp billetter og reserver plass her: 

 

Tidligere arrangementer:

Torsdag 16. februar: Pedro Carmona-Alvarez

Pedro Carmona-Alvarez hadde sitt store gjennombrudd med romanen Og været skiftet og det ble sommer og så videre som vant P2-lytternes romanpris og fikk svært gode kritikker. Pedro har utgitt noen diktsamlinger de siste årene, og plater, men i 2016 kom endelig oppfølgeren som har fått tittelen Bergen Ungdomsteater. Handlingen utspiller seg i Bergen på 1980- og -90-tallet og konsentrerer seg om tre hovedpersoner, Marita, Johannes og Andreas, deres oppvekst og intime forbindelser og erfaringer med sex, kjærlighet, rus, fest, kunst, musikk og kjærlighet – og teater. Alle er i varierende grad ignorert av foreldrene. Bergens Ungdomsteater er en roman om kjærlighet, oppvekst, om å bli den man er fortalt med poetisk presisjon og stor innlevelse. Forfatteren kommer til oss for å snakke om eksil, rock og romantrilogier. I samtale med Sølvbergets Åsmund Ådnøy. 
Kr 100 (kr 70 med Aftenbladkortet/student).
Kl. 19.00 i Møteplassen, 1. etasje

Tirsdag 7. mars:  Boktips for lesesirkler

Kom sammen for en uhøytidelig samling der litteraturformidler Aud Jorunn Aano gir deg sine beste lesetips og forteller hva andre litteraturgrupper har lest og likt +litt krim tips før påske.
Kl. 19.00 i Møteplassen, 1 etasje

Torsdag 30. mars:  Monica Isakstuen og Jens M. Johansson

Få forfattere skildrer det norske kjernefamilielivet bedre enn Monica Isakstuen og Jens M. Johansson. I 2016 fikk hun Brageprisen for sin roman Vær snill med dyrene, om skilsmisse og barnefordeling. Johansson fikk strålende mottakelse for romanen Et godt liv. Forfatterne møtes for å snakke om hvordan de går fram når de skriver om samliv og nære relasjoner. Førstelektor Brita Strand Rangnes fra UiS leder samtalen. 
Pris 100,- 70 med Aftenbladkortet/student
Kl. 19.00, Møteplassen, 1. etasje

Sølvbergets Mette Langeland og Linn Tønnessen forteller deg hvorfor du bør komme:

 
Google+