Hopp til hovedinnhold

Lær deg å bruke Clip Studio Paint tirsdag 15. mai

Siri Hagen og Ole Martin Hayfields holder kurs for ungdom

Er du mellom 16 og 25 år og liker å tegne, lage kostymer, designe m.m.? Da er dette kanskje noe for deg. I april og mai vil Siri Hagen og Ole Martin Hayfields holde kurs innen kostymedesign, tegning, papir- og vinylkutt.

Siri er 20 år og har gått på kunstskolen i Rogaland. Hun har erfaring fra vitenfabrikken i Sandnes, og har drevet aktivt med cosplay i seks år hvor hun lager egne kostymer. Her ser man tydelig hennes interesse for og kunnskap om digitalisert kunst og håndtverk. 

Ole Martin er 25 år og har en bachelorgrad i illustrasjon fra Falmouth University. Han jobber for tiden frilanse, hvor han blant annet har designet en etikett for vikingøl til Landa fortidslandsby og illustrert for Standbuen. Han har utviklet kompetanse for både tradisjonell- og digitaltegning. Han han en interesse for fantasy og mytologi, og tegner gjerne detaljerte bilder i svarthvit med skyggelegging.

Alle kursene holdes i Verkstedet i 3. etasje.

Påmelding til: paamelding@solvberget.no

 

Clip Studio Paint med Ole Martin Hayfields 

15. Mai 2018 kl 18.00-21.00

Er du interessert i digital tegning? Kom på Makerspace på Sølvberget og få en innføring i programmet Clip Studio Paint. Her lærer du de viktigste funksjonene, gjennom en praktisk demonstasjon.
Instagram-videoen nedenfor er hentet fra Insta-kontoen til dreaguirre som ikke er knyttet til dette kurset. Men det viser noe av det du kan gjøre med Clip Studio Paint.

A small time lapse of my Yandere warm up Song: COPYCAT - Billie Eilish

Et innlegg delt av (@dreaguirre)

 

Papirkutterkurs med Siri Hagen 

29. mai 2018 kl 18.00-21.00

Papirkutting kan gjøres analogt eller med vinylkutter. Siri viser hvordan du kan tegne ditt eget design og deretter kutte det ut i papir. Du kan bruke papiret som stensiler, henge dem dekorativt i vinduet, eller lage fine figurer. Det er opp til deg! På Makerspace på Sølvberget kan du teste det ut!
Instagram-bildet nedenfor er hentet fra Insta-kontoen til bearfollowscat som ikke er knyttet til dette kurset. Men det viser hvilke muligheter som ligger i papirkutting. 

 

Tidligere kurs: 

Vinylkutter med Siri Hagen

03. april 2018 kl 18.00-21.00

Tegn ditt eget design, scann det inn med mobilen og fest det til stoff eller få det som klistermerke. På Makerspace på Sølvberget har vi to vinylkuttere, som gjør det mulig for deg å kutte eget design.
Instagram-videoen nedenfor er hentet fra Insta-kontoen til Sølvberget. 

 

Tegnekurs med Ole Martin Hayfields

10. april 2018 kl 18.00-21.00

Er du glad i å tegne? Kom på Makerspace på Sølvberget og lær skyggelegging og skraveringsteknikker.
Instagram-bildet nedenfor er hentet fra Insta-kontoen til kursholder Ole Martin Hayfields. Bildet viser Ole Martins egenproduserte øl-merke, produsert for fortidslandsbyen Landa Park.

 

Worbla-kurs med Siri Hagen

08. mai 2018 kl 18.00-21.00

Er du interessert i å lage spennende kostymer, eller ønsker du å kunne skape forskjellige elementer av plast? Worbla er en thermoplast som betyr at du kan forme den med varme. På Makerspace på Sølvberget kan du teste ut Worbla og sjekke ut de forskjellige bruksområdene. 
Instagram-bildet nedenfor er hentet fra Insta-kontoen til gladzykei som ikke er knyttet til dette kurset. Men det viser hvilke muligheter som ligger i worbla. 

Google+