Hopp til hovedinnhold

Krim-bonanza på biblå

Krim-bonanza på biblå

Torsdag 10. april kan du møte krimforfatterne Lars Helle og Jørn Lier Horst på Sølvberget og på Madla bibliotek. 

Lars Helle

Påske er ikke bare fjellturer, kvikklunch og appelsiner. Påske er selvsagt også krim. På Stavanger bibliotek og Madla bibliotek har vi mye bra krimlitteratur i hyllene. Bibliotekarene våre har også samlet mange gode krimtips i denne artikkelen

Torsdag 10. april byr vi på kriminelt påfyll fra to populære krimforfattere - Lars Helle og Jørn Lier Horst. 

Bokprat med Helle i Kulturbiblioteket

Krimforfatter og førstelektor i pedagogikk ved Universitetet i Stavanger, Lars Helle, har gitt ut fem bøker i krimserien sin med handling fra Stavangerområdet. På bokpraten i Kulturbiblioteket på Sølvberget kl. 12.00 kan du høre ham anbefale egne og andres krimbøker til påsken. Arrangementet er gratis. 

Les mer på www.lars-helle.com

Jørn Lier Horst på Madla 

Lier Horst er en av Nordens fremste krimforfattere. I spenningsromanene om William Wisting er handlingene hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutiner og dramatikk. Han besøker Madla bibliotek torsdag 10. april klokken 14, og vil der snakke om Hulemannen (2013) og andre krimbøker fra sitt eget forfatterskap. Arrangementet er gratis. Helle vil også signere bøker flere steder i Stavanger, blant annet på Narvesen på Sølvberget. 

Lier Horst på Sølvberget

Den store krimdagen avsluttes med forfatterkveld med Lier Horst i Møteplassen i Sølvbergets 1. etasje. Kjøp billetter her:

 
Google+