Hopp til hovedinnhold

Kodeklubb på Sølvberget høsten 2016

Kodeklubb på Sølvberget høsten 2016

Høsten 2016 blir det introduksjonkurs i programmering for barn i alderen 8-13 år. 

Liker du å spille? Vil du forstå mer hvordan spill fungerer? Vil du forstå mer hvordan datamaskinen fungerer og hvordan du skal få datamaskinen til gjøre slik du ønsker?

På kodeklubben lærer du språket datamaskinen snakker. Med språket kan du få datamaskinen til å lage figurer og regne vanskelige mattestykker. Etterhvert blir du flink nok til å kunne lage spill. Voksne som jobber med datamaskiner og programmering hver dag hjelper deg.

Vi bruker et kodespråk som heter Scratch. Det er et enkelt språk der du setter sammen brikker for å få datamaskinen til å gjøre det du vil. Du kan få en tegnet katt til å jakte på datamusen, lage labyrinter og, hvis du er veldig flink, til og med programmere Snake.

Klubbmøter er på studierommet i 3. etasje på Sølvberget. Kodeklubbene er hver onsdag når det ikke er skoleferie.  Vi begynner halv seks om kvelden (17.30) og holder på til sju. Foreldre er oppfordres til å være med på kodeklubben sammen med barna sine. 

Kursdager - Introduksjon til koding: 5. oktober, 19. oktober, 26. oktober, 2. november, 9. november, 16. november, 23. november, 30. november Påmelding, se under.

Det er 20 plasser på kurset.

Ta med bærbar datamaskin (helst) eller nettbrett. Vi har noen datamaskiner til låns hvis du ikke har din egen.

Påmelding

Kurset krever forhåndspåmelding. Vi tar bare imot påmeldinger registrert på det skjemaet.

Spørsmål?

Har du noen spørsmål, så ta kontakt med kursleder Helge Risvand på Sølvberget: helge.risvand@solvberget.no , eller på telefon 99169767.

Google+