Hopp til hovedinnhold

Hva nå, USA?

Donald Trump (Foto: Wikimedia Commons)

I januar har vi bokprater om presidentvalgkampen i 2016 og debatt om hvordan USA blir under Donald Trumps styre. USA-kjennerne Eva Bratholm, Joar Hoel Larsen og Sven Egil Omdal kommer til oss.

Fredag 20. januar innsettes Donald Trump i presidentembedet. Dagen før kom forfatter og kommentator Sven Egil Omdal på bokprat til Sølvberget. I fjor ga han og Aftenpostens Halvor Hegtun ut Noe innen media, om medienes forsøk på å omstille seg i en digital tidsalder. Hvilket ansvar har mediene for at Donald Trump kunne vinne det amerikanske valget? Omdals foredrag var så populært at vi dessverre måtte avvise noen i døren. Du kan høre ham i opptak her:

 

Torsdag 26. januar kan du høre Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen på bokpraten. Begge har vært NRKs korrespondent i Washington. Hvilke bøker kommer til å bli skrevet om presidentvalget 2016 i USA? Det kommer de to til å snakke om.

Samme kveld inviterer vi til debatt. Hvordan kommer USA til å utvikle seg under Donald Trumps ledelse? Eva Bratholm leder debatten. I panelet: Mangeårig ordfører i Stavanger, nå sjef for oljemessen ONS, Leif Johan Sevland. Frps gruppeleder i bystyret, Christian Wedler. Musiker og musikkbransjeveteran Stein Bjelland. 

Alle arrangementene er gratis. Du kan reservere plass til debatten.

 
Google+