Hopp til hovedinnhold

Høstferie for hele familien

Høstferie for hele familien

I høstferien har vi alltid ekstra tilbud til barna. Denne gangen vil ulike eksperter gi svar på varierte temaer som roboter, penger, hoggormer eller Minecraft.

I uke 41 er det høstferie i Stavanger og vi har selvfølgelig et tilbud til alle som tilbringer ferien i byen.

Søndagsbarn med Vegar Hoel

Allerede søndag 9. oktober inviterer vi til familieforestilling hvor Vegar Hoel lar ungene får være med å dikte fram en historie som han framfører sammen med publikum.

Utover uken kan små og store lære mer om penger og banker, roboter, hoggormer og slanger og Minecraft. Fredag 14. oktober er det "FIFA-turnering" både i Møteplassen på Sølvberget og på Madla bibliotek. Høstferien avsluttes med konsert og høytlesning når Ove Rocketroll lanserer ny lyd- og billedbok søndag 16. oktober kl. 14.00. 

Høstferie også for voksne 
I løpet av høstferieuka har vi også flere arrangementer og aktiviteter som passer best for voksne. Bokpraten torsdag 1. oktober vil utenriksjournalist Ingrid Brekke foredra om sin nye bok om Merkels liv og politikk. Senere samme dag kl. 19.00 forteller Morten Strøksnes om den Brageprisvinnende Havboka.

Lørdag 15. oktober kan vi både by på utstilingsåpning Åse Texmon Rygh. Evighetens form i Sølvberget galleri og Musikkprat om Prince ved Audun Vinger og Christer Falck.

Program for høstferien:

Skolens høstferie avvikles i uke 41:
Mandag 10. -  søndag 16. oktober.

Google+