Hopp til hovedinnhold

Hodetelefoner fra DONG Energy

Hodetelefoner fra DONG Energy

Nå kan du endelig låne hodetelefoner på biblioteket! Onsdag 17. desember får Sølvberget 85 hodetelefoner i gave fra DONG Energy.

 

- Mange av våre brukere spør om de kan låne hodetelefoner. Og nå kan de altså endelig det!, sier en fornøyd Roar Houen (leder Sølvberget møteplass). - Vi ser at disse hodetelefonene kommer til å være til stor glede og nytte på Sølvberget! En stadig større del av aktiviteten i kulturhuset er knyttet til pc-bruk og andre digitale tjenester hvor lydavspilling ofte spiller sentrale roller, i alt fra Skyping, dataspill, surfing og lytting til musikk.

Onsdag 17. desember får altså Sølvberget 85 hodetelefoner i gave fra DONG Energy. - Hodetelefonene er kun brukt noen få ganger og ble til overs i forbindelse med et større prosjekt i Danmark. Vi håper at de vil komme godt med både i avdelingen for barn og unge, i musikkbiblioteket og i den nye møteplassen på Sølvberget. sier Christian Buch Hansen, kommunikasjonssjef i DONG E&P Norge. 

Dong Energy anser det som en del av sitt samfunnsansvar å bygge opp under, utvikle og støtte kultur. - Felles for alle våre avtaler er at de i en eller annen form har en relasjon til energi, sier selskapet. Og hva var vel da bedre enn å gi hodetelefonene til Nye Sølvberget, Stavanger Kulturhus - byens hjerte og hjerne.

De ønsket også at flest mulig forskjellige folk skulle få bruk for gaven, og i den sammenheng ønsket de å knytte seg til en offentlig, internasjonalt orientert og demokratibyggende institusjon. Her på Sølvberget har vi en stor og variert brukergruppe. Folkebibliotekene har samtidig alltid hatt som mål å være demokratibyggende. Gjennom internasjonalt bibliotek kan vi tilby mer enn 50000 bøker fordelt på 50 språk. Vi er også tilknyttet internasjonalt kulturnettverk som har som mål at Stavanger skal videreutvikles som en inkluderende by for alle. 

- Vi er veldig glade for å kunne bidra til at et godt tilbud på Sølvberget blir enda bedre. Og vi ønsker å spille en positiv rolle i lokalsamfunnet, noe dette er et godt eksempel på. understreker Buch Hansen.

Dong E&P Norge

DONG E&P Norge er en del av DONG Energy, et nordeuropeisk energikonsern med hovedkontor i Danmark. DONG E&P Norge har sitt kontor i oljehovedstaden Stavanger. Vi er i dag aktiv i den norske delen av Nordsjøen, Norskehavet og i Barents-havet. DONG E&P Norge har en daglig produksjon på rundt 85,000 fat oljeekvivalenter. (Info hentet fra nettsidene til Dong E&P Norge)

Google+