Hopp til hovedinnhold

Festkveld med Lunde, Bjørnstad, Flatland, Teige og Brænne

Festkveld med Lunde, Bjørnstad, Flatland, Teige og Brænne

Torsdag 5. november kl. 19.00 kan du møte fem høstaktuelle forfattere her på Sølvberget. 

Møt noen av høstens store romanforfattere i samtale med Elisabeth Hovland. Kvelden bringer oss innom så forskjellige temaer som biedød, ukjent krigshistorie, sekstitallet, tsarfamiliens fall, hverdagsnevroser og Norge i det 20. århundre. 

Maja Lunde: Bienes historie
En stor roman om bienes død. Tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn, om sorg, og om menneskenes sårbarhet. Les mer om boken

Ketil Bjørnstad: Verden som var min. Sekstitallet
I "Verden som var min. Sekstitallet" skriver Ketil Bjørnstad sin egen historie opp mot den tiden han levde i. Det er en fortelling om et tiår som forandret verden, 1960-1969, som starter med frykten for atombomben og verdens undergang, og som ender med studentopprør, frigjøring, månelanding og forfatterens eget farvel med den barndommen og oppveksten som formet ham.

Helga Flatland: Vingebelastning
Flatlands nye roman handler om dessertgenerasjonen - generasjon meg - og tar samtiden på kornet med sine lykkeforventninger og krav om selvrealisering. Les bibliotekar Åsmund Ådnøys vurdering av boken

Trude Teige: Mormor danset i regnet
Tre generasjoner kvinner og én mørk hemmelighet. En fortelling om kjærlighetens helbredende kraft. Romanen er basert på sanne historier og faktiske hendelser.

Kari F. Brænne: Himmelfall
Dette er historien om den russiske revolusjonen, og om tsarfamiliens veldige fall og endelikt. Fortalt av storhertuginne Maria Nikolajevna Romanova - tsarens ene datter.

Arrangeres i samarbeid med Aschehoug forlag.

Kjøp billetter: 

 
Google+