Hopp til hovedinnhold

Fantasykveld på Sølvberget

Fantasykveld på Sølvberget

Siri Pettersen, Tonje Tornes og Ørjan Karlsson stiller opp på fantasykveld 9. november.  

I samarbeid med Gyldendal Norsk forlag inviterer vi til møte med tre av høstens mest aktuelle fantasyforfattere. Arrangementet finner sted i Møteplassen i Sølvbergets 1. etasje 9. november klokken 19.00. 

Evna_productimage

Siri Pettersen har opparbeidet seg en solid fanskare med de to første bøkene i serien "Ravneringene", og i høst kommer endelig tredje og siste bok, "Evna".

Hun ble født under nordlyset i 1971, med alvorlig livlig fantasi. Hun har røtter i Finnsnes og Trondheim, men bor nå i Søgne. Bøkene er solgt til flere land, blant annet Sverige, Brasil, Tsjekkia, Danmark, Polen og Finland. Odinsbarn og Råta ble begge nominert til Bokhandlerprisen og Bokbloggerprisen. I tillegg er Odinsbarn tildelt Fabelprisen, og Pettersen har også fått Kulturdepartementets debutantpris.

Tonje Tornes er aktuell med "Forbannet", andre bok i den populære Kire-trilogien.  Hun jobber til daglig som tegneserieredaktør. Hun debuterte som ungdomsbokforfatter med boken Hulder i 2013.

Les utdrag fra "Forbannet": 

 

Lansetrilogien-bok-1-Tidsrosen

Ørjan Karlsson debuterer i høst som fantasyforfatter med "Tidsrosen", første bok i den planlagte Lanse-trilogien. Karlsson er sosiolog, har befalsutdanning fra hæren og også deltatt på utenlandsoppdrag. Han har jobbet tre år i Forsvarsdepartementet, og er i dag avdelingsleder i Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap.

Om "Tidsrosen":  

Martin Sølvfoss går på kostskole i Cambridge. På siste skoledag før sommerferien får Martin beskjed om at faren hans er savnet etter en seiltur. Samtidig begynner underlige ting å skje. Martin ser syner, opplever at tiden stopper, og når han kommer hjem til Norge mottar han et brev fra sin avdøde bestefar med beskjed om at han har arvet en mystisk eiendom i Telemark. Etter hvert innser Martin at det er svært mye han ikke vet om Sølvfoss-familien. Det viser seg nemlig at slekten siden 2. verdenskrig har vært voktere av ett av de tre hellige fragmentene fra av lansen som spiddet Jesus da han hang på korset. En mektig gjenstand som tiltrekker seg mørke krefter. Er Martin rede til å ta på seg oppgaven som lansens vokter?

 

Programleder er Nina Aalstad fra ubok.no. Det blir boksalg og signering etter arrangementet.

fantasyturne_instagram_2

Google+