Hopp til hovedinnhold

Facebook-kurs for deg som kan lite og vil lære mer!

Facebook-kurs for deg som kan lite og vil lære mer!

Teknologien er kommet for å bli, og du kan like gjerne kaste deg i det først som sist. I vårt Facebook-kurs vil du få hjelp til å bygge en online profil.

Vi befinner oss i internettets barndom, og utviklingen de siste ti årene har revolusjonert måten mennesker forholder seg til hverandre. Noen ganger går det så fort, at det kan være vanskelig å holde følge. Med over 1,3 milliarder aktive brukere er Facebook et av de viktigste sosiale mediene, og et godt sted å begynne om du ønsker å bygge din online profil.

På Facebook kan du snakke med venner, dele meninger, opprette eventer og gjøre nye bekjentskap. I tillegg til privat bruk, er de fleste bedrifter, offentlige personer, organisasjoner og institusjoner på Facebook og store deler av samfunnsdebatten føres i sosiale medier. Det er derfor en viktig plattform for deg som ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer i samfunnet og i din egen vennekrets. Ikke fall utenfor, kom på kurs så hjelper vi deg i gang!

Hvor: Møteplass, 1. etg på Sølvberget
Når: Onsdag 18. mars kl 18.00
Hvem: Kurset er åpent for alle. Vi gir et gratis kurs i bruk av Facebook for privatpersoner. Passer best for nybegynnere. Det vil bli satt av tid til veiledning og spørsmål. Ta gjerne med nettbrett, laptop eller smarttelefon.

Google+