Hopp til hovedinnhold

Bli med som veileder på Girl Tech Fest

Bli med som veileder på Girl Tech Fest

Girl Tech Fest er en hel dag med koding og verkstedsaktiviteter - bare for jenter i alderen 8-10 år! Jentene blir kjent med teknologi på egne premisser, og får møte kvinnelige veiledere som jobber i teknologiyrker. 

Girl Tech Fest 2017 

Vi gleder oss til å ta i mot 150 jenter fra Stavangerskolen på Sølvberget, Stavanger kulturhus i september! Girl Tech Fest er en hel dag med koding og verksted for jenter i 3., 4. og 5. klasse! Arrangementet er fullbooket med skoleklasser, så om klassen din ikke har fått plass i år kan dere prøve igjen til neste år.

Fremtiden trenger flere kvinnelige teknologer. Derfor har Stavanger bibliotek, Girl Geek Dinners, International Research Institute of Stavanger ( IRIS), ODA Nettverket, TENK – Tech Nettverket for kvinner og IKT Norge gått sammen om å lage en dag der jenter kan leke med teknologi på egne premisser – under veiledning av kvinner som jobber i IT­ og teknologiyrker. Dagen er en del av et mer langsiktig initiativ fra arrangørene for å skape en felles IT læringsarena for jenter på barneskolen.

Det hele skjer på Stavanger bibliotek og kulturhus, Sølvberget, tirsdag 26. september 2017.

Veileder

Vi trenger dyktige, lidenskapelige veiledere innenfor programmering, teknologi, design og IT. Vil du delta? Meld deg på her: http://www.jenterkoder.no/sendsoknad/

Alle som blir med, vil få en attest.

Kontaktperson

Rakel Lundervold

rakel.lundervold@solvberget.no

Google+