Hopp til hovedinnhold

Arkitekt for en dag!

Arkitekt for en dag!

14. november inviterer Stavanger kommune alle barn til dugnad på Sølvberget: Kom og bygg eller tegn din drømmelekeplass!

Det jobber ingen barn i kommunen så du må fortelle oss hvordan vi skal planlegge lekeplasser og uteområder i Stavanger. Parker dine foreldre utenfor, og la dem slappe av med en kopp kaffe og en prat med byplanleggerne. Idéverkstedet holdes lørdag 14. november på møteplassen, Sølvberget.
Kom innom når det passer deg i tidsrommet kl. 11.00 - 14.00. Idéverkstedet passer supert for deg som er mellom 6 - 12 år. Idéene dine vil kommunen bruke videre i områdereguleringen for Madla-Revheim, og i planleggingen av byens lekeplasser, parker og torg.
OBS! Arrangementet og skaperverkene vil bli filmet, og vi trenger derfor samtykke fra foresatte. Gleder oss til å se deg.
Hilsen kommunen din

Les mer på Facebook-eventen.  
-------------

Håvard og Claus er prosjektledere for arktiektdagen, og de har akkurat fått inn over 50 000 byggeklosser som står i kjelleren til kommunen. Kassene med byggeklosser skal deetter hvert bære over til Sølvberget, men først måtte de jo sjekke at klossene virket:

arkitekt

 

Google+