Hopp til hovedinnhold

Språkkafé på nett!

På Sølvberget kan du øve deg i å snakke norsk flere ganger i uka. Pga. smittevern og tiltak går Språkkafeene på nett.

Nye restriksjoner og tiltak for å hindre smittespredning fører dessverre til at Sølvberget og bibliotekene i Stavanger avlyser alle fysiske arrangementer og aktiviteter. I samarbeid med SAPS tilbyr vi språkopplæring og trening på nett.

Vil du bli bedre til å snakke norsk eller engelsk? Lære andre ditt eget språk? Eller kanskje du har lyst til å lære litt japansk? Da kan du delta på språkkafé.

NB! Se i kalender nedenfor på hvert enkeltstående arrangement for pålogging og koder til zoom og online-møter.

Språkopplæring og integrering

Språk er viktig for integrering. Mange savner et sted de kan møtes for å øve sammen, og derfor har vi språkkafé flere ganger i uka. Tilbudet er gratis, og krever ingen påmelding. Språkkaféene arrangeres i samarbeid med Stavanger Røde Kors og Stavanger Active People Society (SAPS), som er et åpent internasjonalt fellesskap som møtes gjennom ulike aktiviteter.

 

Sølvberget bibliotek og kulturhus stiller med lokaler, mens Røde Kors og SAPS skaffer frivillige. Tilbudet er delt inn i Språkkafé for nybegynnere (A1-B2)  og viderekommende (B1-B2).

Fransk/spansk/norsk språkkafé

En uformell arnea for deg som vil lære et nytt språk, samt bli kjent med nye mennesker. Dette er et tilbud der folk møtes og lærer språk gjensidig fra hverandre - det vil si at du “utveksler” språk men en annen person eller gruppe som ønsker å lære ditt språk. Vi bruker språkspill som verktøy og støtte under kafeén. Torsdager kl. 18.00 - 20.00. Sted: Kjellerverkstedet

Engelsk språkkafé

Språkkafeen på engelsk er et tilbud til voksne som snakker og forstår litt engelsk, og som ønsker å bli enda bedre. Fredager kl. 10.30 - 12.00. Sted: Kjellerverkstedet.

Japansk for nybegynnere - online

Mandager kl. 21.15 - 22.15, sjekk i kalender for pålogg til zoom-møte.

For aktuelle dager og tidspunkt se oversikt nedenfor:

 

  

Google+