Hopp til hovedinnhold

Språkkafé og norsktrening

På Sølvberget kan du øve deg i å snakke norsk flere ganger i uka

Vil du bli bedre til å snakke norsk? Lære andre ditt eget språk? Eller lære å snakke engelsk? Kom på Språkkafé.

Språk er viktig for integrering. Mange savner et sted de kan møtes for å øve sammen, og derfor har vi språkkafé flere ganger i uka. Tilbudet er gratis, og krever ingen påmelding. Språkkaféene arrangeres i samarbeid med Stavanger Røde Kors og Stavanger Active People Society (SAPS), som er et åpent internasjonalt fellesskap som møtes gjennom ulike aktiviteter.

 

Sølvberget bibliotek og kulturhus stiller med lokaler, mens Røde Kors og SAPS skaffer frivillige. Tilbudet er delt inn i Språkkafé for nybegynnere (A1-B2)  og viderekommende (B1-B2), Språkkafé for ungdom under 25 år, Multi-språkkafé og Engelsk språkkafé.

Multi-språkkafé

En uformell arnea for deg som vil lære et nytt språk samt bli kjent med nye mennesker. Dette er et tilbud der folk møtes og lærer språk gjensidig fra hverandre - det vil si at du “utveksler” språk men en annen person/ gruppe som ønsker å lære ditt språk. Vi bruker språkspill som verktøy og støtte under kafeén. 

Engelsk språkkafé

Ønsker du å gjøre deg bedre forstått på engelsk? Språkkafeen på engelsk er et tilbud til voksne som snakker/forstår litt engelsk, og ønsker å bli enda bedre. Tilbudet er for alle voksne, er gratis og arrangeres av SAPS (Stavanger active people society). 

NB! Språkkafé for ungdom tirsdager har pause!

For aktuelle dager og tidspunkt se oversikt nedenfor:

 

  

Google+