Hopp til hovedinnhold

Sølvberget takeover!

I vårt nye studio i 2. etasje vil det være mulig å bruke utstyr som VR-briller

Vil du lage dokumentar fra ekstremskituren? Utforske 3D? Lage foto utstilling? Illustrere en bok eller lage din egen tegneserie? Nå kan du ta med dine egne ideer, eller lage ditt eget kurs på Sølvberget.

Bruk våre lokaler, få hjelp og veiledning, og lær hvordan du arrangerer. Lån utstyr som GoPro, grønn vegg, kameraer, 3D-printer, tegnebrett eller Mac med programvare som Adobe.

Skaperstudio og verkstedet

I vårt nye studio i 2. etasje vil det være mulig å bruke utstyr som VR-briller, tegnebrett og kamerautstyr. I verkstedet vårt i 3. etasje kan du prøve deg på blant annet 3D- modellering, silhouette cameo, symaskin og Micro:Bits.
 
Ta kontakt for å diskutere dine forslag eller undersøke mulighetene. Vi har med arbeidere og samarbeidspartnere med kompetanse på alt fra å arrangere LAN og utforske VR, til tegneserier og litteratur.

Send en epost til: laering@solvberget.no

Studioet og Verkstedet er tilgjengelig for publikum som ønsker å arbeide med egne prosjekter, gå på kurs eller delta på arrangementer. Alder fra 15 år.

Workshops våren 2019

I løpet av våren tilbyr vi ulike typer kurs/workshops rettet mot målgruppen 15-25 år, hvor de bl.a. kan lære å fikse egen gitar, dronebygging og pimpe russedressen.

Lørdag 23. og søndag 24. mars arrangeres StartOpp Studio: Hackaton, hvor vi utfordrer deg til å lage noe i bibliotekets verksteder! Du får opplæring og mulighet til å lage noe i Studioet eller i Verkstedet. Mer informasjon legges ut på våre nettsider i forkant av arrangementet.

NB! Det er begrenset antall plasser på våre workshops så husk å melde deg på ved å sende e-post til: paamelding@solvberget.no. Husk å skrive alder. 

 

Disse tilbudene er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Google+