Hopp til hovedinnhold

Redesign av skoleballantrekk og byttemarked

Redesign av skoleballantrekk og byttemarked

Vi tør påstå at biblioteket er en av de mest bærektraftige institusjonene i vårt samfunn og at store deler av klesindustrien er det stikk motsatte. 

I lys av det store miljøengasjementet ungdom har vist i år, utfordrer vi ungdom fra 12-16 år til å lage sitt eget skoleballantrekk og/eller delta på byttemarked for festklær på Sølvberget. 

Redesignkurs med Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun deltok i NRKs poulære program Symesterskapet i 2017, og har i etterkant av programmet bygd seg opp som en påvirker og blogger innen feltet bærekraft og redesign. I samarbeid med Ingrid utfordrer vi ungdom til å redesigne antrekk til skoleball. 

Alle ungdomsskoler i Stavanger har fått invitasjon til å delta i prosjektet, og å bli med i en konkurranse hvor premien er redesignkurs med Ingrid i redesign av skoleballantrekk. Vi holder noen plasser åpne for ungdom mellom 12-16 år som ikke deltar i regi av skolene.  

Ønsker du å være med må du sende en e-post til: paamelding@solvberget.no innen søndag 13. oktober, hvor du skriver litt om deg selv som hvor gammel du er, navn og om hvorfor du ønsker å delta. NB! Det er begrenset antall plasser, så vi er nødt til å foreta en utvelgelse på bakgrunn av det dere sender inn.

Legg også ved foto eller annen dokumentasjon hvis du har redesignet tidligere. Hvis du bruker sosiale medier til å vise det du har laget kan du dele konto/kallenavn med oss.

Vi har også andre kurs i Verkstedet i høst hvor du bl.a. kan lære å strikke, designe din egen lue og lage en "Ugly Christmas sweater", og vi har symaskiner og annet utstyr som kan lånes. Les mer om tilbudet i Verkstedet!

Byttemarked: skoleball- og festantrekk

I forlengelse av skoleprosjekt og redesignkurs, inviterer vi til byttemarked for antrekk til skoleball og festklær denne lørdagen. Ballkjolen som bare har hengt i skapet det siste året, kan få et helt nytt liv hos en annen. Dette byttemarkedet er pimært for unge mellom 12 - 30 år, men vi er fleksible  på alder hvis andre også ønsker å delta.

 

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+