Hopp til hovedinnhold

Tilbud for unge i sentrum

METROPOLIS: Ungdomshuset for alle

I tillegg til forskjellige aktiviteter for unge på Sølvberget, som Makerspace og leksehjelp kan du og besøke Metropolis: byens kulturhus for ungdom og Stavangers rusfrie scene. 

Metropolis har alt du trenger om du er ung og kreativ. Her finnes danse- og musikkstudio, storsal som tar opptil 300 publikummere, møterom, organisasjonskontorer og egen kafe med biljard og airhockey for unge i Stavanger i alderen 16 – 23 år. Stikk innom da vel, det meste er gratis!

stdlogo

Metropolis  arrangerer jevnlig rusfrie arrangement, som konserter og workshops gjennom hele året. De har tidligere hatt konserter med artister som Karpe Diem, Gatas Parlament og Erik & Kriss. Metropolis står også i spissen for større arrangement som UKM, Sommer i Parken, Musikkfest og Undergrunn – festivalen.

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 14.00 – 21.00

Lørdag – søndag: 14.00 – 21.00

Se også hjemmesiden til Metropolis: http://metropolis-stavanger.no/stavangers-rusfrie-scene/  

 

Ungdommens Motorsenter

Ung og interessert i biler? 

Ungdommens motorsenter, UMS, ligger på Åsen (Haugåsstubben 9), og er en møteplass for motorinteresserte fra 15 til 25 år. Hit kommer ungdom for å treffes, prate, mekke og reparere både biler, mopeder og annet motorisert. 

 

Røde Kors Ungdom

Røde Kors Ungdom i Stavanger er et møteplass for unge mellom 13-30 år som ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet. Om en ønsker å engasjere seg er man hjertelig velkommen til medlemsmøtene, hver mandag kl. 18.30 på Røde Kors huset i Thiisabakken 3 (med unntak av skoleferiene).

Les mer på Røde Kors Ungdom sine nettsider eller sjekk Facebook.

 

Google+