Hopp til hovedinnhold

Lag dine egne knapper

Sy dine egne knapper

Strikker eller syr du? Vi arrangerer kurs 20. februar hvor du kan lage dine egne spesialdesignede knapper til plaggene dine.

Kanskje har du kastet deg på trenden med å strikke kofter? Jakken er ferdig, og du er superfornøyd med resultatet. Men så finner du ingen knapper du er fornøyd med. Hva gjør du da? Hva med å lage knappene selv? På biblioteket lærer du hvordan du kan gjøre det. Vi har tidligere hatt inspirasjonskveld om knappelaging og kurs i 3D-modellering av knapper. Fikk du det ikke med deg, kan du komme på vårt Makerspace torsdager kl. 19.00-21.00. Da har du mulighet for å bruke Verkstedet, hvor vi blant annet har 3D-printer. 

CNC-fres

cnc

Kurs i CNC-fresing 20. februar kl. 18.00.

Store treknapper er flott! Med vår CNC-fres kan du lage dem selv. Vi lærer deg å deg å designe og frese dine egne knapper. Kurset ledes av Knut Lekvam. Knut er lærer på Kongsgård videregående skole, og var med å starte opp Stavanger Makerspace. Han er en "altmuligmann" som alltid har flere prosjekter på gang. 

Tilbudet er gratis. Meld deg på her.

 

Alle kursene er støttet av Nasjonalbiblioteket. 

Lurer du på hva du kan bruke knappene dine til? Hva med å låne boka "Kreativ med knapper" av Helene S. Lundberg?

9788202400866

Forlagets omtale: Hva kan knapper brukes til? Vi har alle liggende knapper rundt om kring, eller man har kanskje samlet de i et glass. I denne boken gir Helene Lundberg ideene på hva de kan brukes til. Til hjemmet: Serviettringer, pynt på puter, lampeskjermer, rammer m.m. Til deg selv: Smykker, armbånd, ørepynt, skjerf, luer m.m. Små ting: Kort, flaskeetiketter, oppslagstavle, kosedyr m.m. Teknikker som er brukt: Hekling, strikking, leire, papir og maling mm.

Google+