Hopp til hovedinnhold

Bruk symaskinene våre i sommer

Bruk symaskinene våre i sommer

Har du lyst å sy, men mangler symaskin? Kom til oss, vi har symaskiner og overlockmaskin.

Det er kjekt å kunne lage klær til seg selv eller barna. Hvis du ikke har symaskin hjemme, så ikke fortvil. Vi har fire symaskiner og en overlockmaskin til disposisjon. Disse står i vårt verksted. 

Fra torsdag 2. juli til torsdag 6. august har vi åpent sommerverksted tre dager i uka, hvor du kan bruke både symaskiner, 3D-printere, vinylkutter med mer.. Se under for tidspunkter. Merk at det er et begrenset antall deltakere som kan være inne i Verkstedet, så det kan være dere må vente litt for å få komme inn. 

For å kunne bruke Verkstedet når det ikke er bemannet, må du være låner på biblioteket, og ha skrevet kontrakt for å bruke biblioteket i meråpen tid. Dessuten må du ha skrevet kontrakt for bruk av Verkstedet. Dette ordner vi for deg hvis du kommer på åpent verksted. For å få kontrakt må du være over 18 år, og du må ha fått opplæring i det utstyret du har lyst å bruke. I tillegg til symaskiner, har vi blant annet 3D-printere og vinylkuttere, som også er til disposisjon. Hvis du har fått opplæring i disse maskinene, kan du bruke dem også.

I sommer skal vi også ha noen arrangement i Verkstedet som ikke er åpent for publikum. Da vil det ikke bli anledning til å låse seg inn. For informasjon om når det er opptatt, se her.

Vi som jobber på Sølvberget, har også blitt glade i å bruke Verkstedet. Thale, som er koordinator for 1. etasje på Sølvberget, laget seg denne fine kjolen:

thale

Det ser kanskje vanskelig ut å sy seg en hel kjole, men hun fulgte denne oppskriften, og sier at det er ganske enkelt.

 

Google+