Hopp til hovedinnhold

Strikk på biblå

strikking

Du kan strikke sammen med andre på Sølvberget. På Madla får du gode fortellinger i ørene mens du strikker.

Trenger du og strikketøyet å komme dere ut og «lufta vedet»? På Sølvberget er det reservert bord i 1. etasje for strikkere noen onsdager. Her kan du strikke sammen med andre og slå av en prat om løst og fast. Arrangeres i samarbeid med Stavanger Strikkehelg.

På Madla kan du strikke og høre historier samtidig.

Oversikt for kommende datoer: 

 

Populære strikkebøker 

Strikking for nybegynnere

strikking_for_nybegynnere-31718411-340521448-frntl

Denne strikkebokken inneholder 44 enkle strikkeoppskrifter som kan hjelpe uerfarne strikkere å komme i gang: grytekluter, tøfler, skjerf og gensere med mer. Jo lenger ut i boken man kommer, jo større blir utfordringene. Reserver boken nå. 

 

 

 

Klompelompe_stor_large

Klompelompe

Oppskriftene fra den populære strikkebloggen KlompeLOMPE er nå samlet i en egen bok. Boken inneholder 60 oppskrifter på gensere, buksedresser, votter, skjerf og andre plagg til ulike årstider. De fleste plaggene er for gutter og jenter fra 1-6 år, men også noe til baby og voksne. Oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad fra 1 til 3. Reserver boken.

 

 

Voksne ingen adgang

voksne ingen adgang

"Voksne ingen adgang" er den fjerde boken til damene bak den populære strikkebutikken Pickles i Oslo. Her presentere de 50 oppskrifter på plagg og tilbehør til barn i alderen 0-12 år, med alt fra fekjoler til fjøsdresser og ridderluer. Plaggene krever lite montering, og det er lagt vekt på at plaggene skal være komfortable å leke i. Her bør selv den mest standhaftige lille ullhater finne noe de har lyst på. Reserver boken nå

 

Retrostrikk

retrostrikk

Det finnes plagg som aldri blir umoderne. I denne boken finner man trendy favoritter og stilige klassikere, fra bestefars varmende genser fra 1940-tallet, til florlette pulsvarmere og krager. Klassiske cardiganjakker med skjørt til er fortsatt elegant, og det samme er jumpere fra 50-tallet. Til de minste finnes varme ullbukser, halser og gensere til lek og fest. Alle modellene er grundig forklart, og det gis råd om stell og vedlikehold. Det gis også tips om hvordan man kan gi gamle modeller en mer tidsmessig fasong. Reserver boken nå.

Lurer du på hvilke bøker biblioteket har om strikking? Se her.

Fant du det du lette etter

Spørsmål merket * er obligatoriske.

Takk for tilbakemeldingen!

Vi svarer ikke på henvendelser her, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre!

Google+