Hopp til hovedinnhold

Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret

Feministisk lesesirkel på Kiellandsenteret

Har du lyst til å diskutere feminisme? Føler du deg frustrert over samfunnsstrukturene som gjør at vi fortsatt må kjempe for kvinnefrigjøring? Bli med på feministisk lesesirkel på Sølvberget!

Enten feminismen er en ny eller gammel følgesvenn; kom og del dine refleksjoner og observasjoner i Salongen på Kiellandsenteret i 4. etasje på Sølvberget. Vi ønsker å danne et fellesskap der vi kan dele de dype tankene, lære av hverandre og få i gang en frisk diskusjon.

Tanken er å lese variert, det blir lagt opp til både sakprosa og skjønnlitteratur av norske og engelskspråklige forfattere. Lesesirkelen møtes ca. hver 4 uke, tirsdager fra 19.00-21.00. Noen av bøkene vil kunne lånes på biblioteket eller leses via Nasjonalbiblioteket, andre vil deltakerne måtte kjøpe selv.

Samlinger våren 2022:

Mer info om bøker som skal leses kommer. 

18. januar: Egalias døtre av Gerd Brantenberg. 
15. februar: Makta av Heidi Furre
15. mars: Jente kvinne annet av Bernadine Evaristo
19. april: Alt som var mitt av Cissi Wallin
24. mai: Vær snill med dyrene av Monica Isakstuen

Ta kontakt med biblioteket hvis du trenger hjelp til å skaffe de aktuelle bøkene, så bestiller vi inn flere eksemplarer.

Det er ikke nødvendig å melde seg på samlingen i forkant, men kontakt oss gjerne på kiellandsenteret@solvberget.no dersom du har noen spørsmål. 

Våren 2022:

 

 

Sølvberget  følger  Helsedirektoratets gjeldende retningslinjer for arrangementer

 

Google+