Hopp til hovedinnhold

Gratis advokathjelp på telefon

Advokathjelp på Sølvberget

Advokatvakten tilbyr i høst en halv time gratis juridisk rådgivning i uken over telefon. Oppstart 27. august.

Advokatvakten er et tilbud fra Advokatforeningen der alle kan få en halvtimes gratis juridisk rådgivning fra en advokat. På www.advokatenhjelperdeg.no/advokatvakten kan du lese mer om hvordan du forbereder deg for et effektivt og godt møte med en advokat.

Advokatvakten tilbyr i høst advokater pr telefon for de som ønsker gratis juridisk rådgivning. Vi begynner med fysiske møter så fort det lar seg gjøre.

Du melder din interesse ved å bestille en billett til dette tilbudet via vårt billettsystem på den dagen det passer deg. Du må da være tilgjengelig for en telefon i tiden vi har satt opp (kl.1600 - 1800). Billetten må bestilles innen kl.14.00 samme dag. 

 

Torsdager kl. 16.00-18.00  

27. august - 10. desember  

Unntak: uke 38 (Kapittel) og uke 41 (høstferie)
................................... 
Telefonsamtale

Arrangementet er gratis.

 

Smittevernstiltak høsten 2020

På grunn av covid-19-pandemien må Sølvberget, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no.  For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. 

Google+