Hopp til hovedinnhold

Student? Velkommen til oss

Student på Sølvberget - arbeidsplasser i alle etasjer

Vi ønsker alle studenter velkommen til biblioteket. Vi har åpent til kl. 21.00 hver dag!

Blir du litt lei av å lese på skolen? Kom til biblioteket, midt i Stavanger sentrum.

Meråpent. Åpent fra 08.00-21.00

Husk at vi har meråpent slik at du kan låse deg inn i 2. og 3. etasje fra kl. 08.00 og være her helt til 21.00. Les mer om meråpent bibliotek .   

 

Sitteplasser. Nå også i 4. etasje

I alle etasjene vil du finne rikelig med stoler og bord. I 3. og 4. etasje finner du også balkonger som passer perfekt for gruppearbeid og kollokvier. Det er lurt å være tidlig ute, disse blir ofte tatt tidlig.

Langbord i 4. etasje

Gratis Wifi (SK Public)

Det er gratis Wifi på biblioteket. Nettverket heter SK Public, og krever ikke passord. Du kan skrive ut fra egen PC, eller en av våre publikums-PC-er.

Pensumlitteratur 

Mange studenter kommer til biblioteket for å låne pensumlitteratur, og vi har en god del av bøkene som er pensum ved UiS. Lurer du på om vi har bøkene på pensumlista di, kan du søke i vår katalog . Du kan bestille både bøker som er tilgjengelig på hylla og det som er utlånt. Vi plukker for deg, og du får en e-post når du kan komme og hente. Alt som blir bestilt, må hentes i 1. etasje.

E-bibliotek 

Biblioteket abonnerer på flere digitale tjenester og arkiver, blant annet aviser, Lovdata og ordbøker. Ønsker du mer informasjon om dette, kan du lese her

Uten mat og drikke...

Ellers deler vi hus med Narvesen og kafeene Renaa Xpress  og Backstage Cafe&Lounge.  

Vi håper å se deg på Biblå!

Google+