Hopp til hovedinnhold

Klassebesøk

Klassebesøk

Trenger klassen din tips om ferske barne- og ungdomsbøker? Har dere lyst til å bli kjent med hva vi har på biblioteket? Ta med klassen din på besøk! Vi tilbyr dere et skreddersydd opplegg.

Barneskolene

Barneskolene får tilsendt invitasjon om klassebesøk på barne- og ungdomsbiblioteket. Tilbudet går spesielt ut til 2. og 6. klasse, men de andre klassetrinnene er også velkomne. Det viktigste ved klassebesøket vil være formidlingen av et utvalg ferske bøker som vi anbefaler dere. I tillegg får elevene en kort presentasjon av biblioteket og hva de kan låne her, samt informasjon om lånekort og regler. Deretter får de utforske hyllene og låne med seg det de vil ha. Vi inviterer klasser primært til besøk fra klokka 9 til 10, men hvis den tiden ikke passer en klasse, strekker vi oss langt for å finne en annen tid, gjerne senere på dagen. 

Kontaktperson: Eli-Gunn Buvik, epost: eli.gunn.buvik@stavanger-kulturhus.no

Ungdomsskolene

For ungdomsskoleelevene tilbyr vi et tilsvarende opplegg. 8. klasse blir spesielt invitert men de andre er også velkommen. Vi brenner for den gode leseropplevelsen, kjenner samlingen vår  og snakker gjerne varmt om bøkene våre. Som formidlere er vi opptatt av at de unge skal bevare lesegleden, også i en hverdag med mye lekser. I de siste årene har har de engelske ungdomsbøkene vært særlig populære og vi får mye skryt for utvalget vårt..

Kontaktperson: Ebbe Helberg,  ebbe.helberg@stavanger-kulturhus.no

Madla filial

Madla filial tilbyr selvsagt også klassebesøk. De skolene som syns det er naturlig å besøke Madla filial istedet for hovedbiblioteket på Sølvberget, kan ta kontakt for avtale.

Kontakt Madla:

 

Google+