Hopp til hovedinnhold

Eggjakta - nummer fem

Dette er en påskekrim/eggjakt på Judaberg. For å bli med må du finne de sju gullegga og lese hele historien. Last ned appen «Trimpoeng», registrer deg og bli med i konkurransen «Finnøy topptur 2021». Post 1 finner du på ei vindusflate i nærheten av Innbyggertorget. Premie trekkes ut blant de som har sjekket inn og funnet alle postene.

JAKTA PÅ GULLEGGET  KAPITTEL 5

Ferda gjekk vidare, og eg kom til eit hus som såg ganske nytt ut. Eg gjekk bort til eit av dei store vindauga som stod på gløtt.  Det var hektisk aktivitet der inne. På kontora sat det folk og klapra i veg på datamaskinar. Med eit peip det i telefonen. Ei dame svara: «Hallo, det er Øyposten, du pratar med Oddbjørg. Å hei Oddrun Merete! Nei, kva seier du? Har du ei høne som legg gullegg! Og no er både høna og egget borte!? Oj, oj, oj. Dette er litt av en sensasjon! Kvinna sprang inn på nabokontoret medan ho ropte: «Rune, rydd framsida. Me har ei kjempesak!»

Å nei, no viste lokalavisa at eg hadde stukke av med egget! Snart hadde eg vel  heile Finnøy i hælane. Eg måtte komme meg bort. Og det fortare enn svint.

Trimpoeng-appen
Google+