Hopp til hovedinnhold

Trådløst nett: SK-Public

Trådløst nett wi-fi Sølvberget

På Sølvberget har du gratis tilgang til trådløst internett. SK-Public er nettverket publikum kan bruke, og det krever ingen innlogging.

Alle besøkende til Sølvberget er velkomne til å bruke det trådløse nettverket med sine bærbare pc-er, nettbrett eller smarttelefoner. Nettverket dekker nesten hele huset. Bruk av både det trådløse nettverket og de stasjonære pc-ene som er tilgjengelige for publikum, er gratis. Personalet har imidlertid ikke mulighet til å veilede i bruk av det trådløse nettverket.

SK-Public er nettverket som publikum kan bruke. Det krever ingen innlogging.

  • Norsk lov gjelder også på biblioteket. Misbruk av bibliotekets trådløse tilbud kan medføre politianmeldelse og straffeansvar.
  • Bibliotekets trådløse nettverk tilbyr ingen filtrering av innhold, spam eller virus. Brukere av det trådløse nettet må derfor selv sørge for å ha tilstrekkelig beskyttelse av egen maskin i form av brannmur, antivirus-program o.l.
  • Bibliotekets trådløse nettverk brukes av mange samtidige brukere. Vær derfor varsom med deling av privat / sensitiv informasjon over bibliotekets trådløse nett. Benytt ikke personlige nett-tjenester som nettbank og passordbelagte tjenester ukryptert over den trådløse sonen.
  • Biblioteket er ikke ansvarlig for tap eller misbruk av data som overføres over den trådløse sonen.
Google+