Hopp til hovedinnhold

Leksehjelp

Leksehjelp

Du kan få hjelp til leksene enten du er elev i ungdomsskolen, videregående skole, privatist eller elev ved voksenopplæring. 

Å gjøre lekser alene kan være utfordrende. Noen ganger er det godt å få litt hjelp og veiledning. På biblioteket får du hjelp til leksene enten du er elev i ungdomsskolen, videregående skole, privatist eller elev ved voksenopplæring. 

Både elever i ungdomskole, videregående skole, privatister og elever på voksenopplæring får leksehjelp tre dager i uken. All leksehjelp foregår i Klasserommet i 3. etasje på følgende tidspunkt:

Tirsdager: 15.00 -19.00
Onsdager: 15.00 -19.00 
Torsdager: 15.00 -19.00

Unntak: uke 9 (vinterferie), uke 15 (påskeferie) og uke 21 (Kr. himmelfartsdag)

Periode: 7. januar-11. juni.

Dyktige leksehjelpere

Leksehjelpen drives av dyktige, trygge, voksne, frivillige leksehjelpere som alle har høyere utdanning. Over 50% av dem er sivilingeniører eller tilsvarende. En stor andel har også samfunnsvitenskapelig bakgrunn. Leksehjelperne kan blant annet hjelpe med gode studieteknikker og metoder for å løse de ulike utfordringene som leksene kan by på. Leksehjelperne har god tid til å hjelpe hver enkelt elev som møter opp. Tilbudet er gratis og åpent for alle fag. 

Leksehjelpen er et samarbeid mellom Sølvberget bibliotek og kulturhus og Stavanger Røde Kors, der sistnevnte har ansvar for å stille med kvalifiserte leksehjelpere.

Lykke til med leksene!

Les gjerne mer om våre skoletilbud og ikke minst våre spesialsider om fordypningsoppgave/særemne

 

Google+