Hopp til hovedinnhold

Program og billetter til Kapittel 21

Årets Kapittel arrangeres fra 22. - 26. september med temaet Hjem. 

Hjem er et fruktbart ord i litterær sammenheng, og har også en spesiell plass i tysk historie. Tyskland er derfor viet god plass i årets program, med stjerneforfatter Judith Hermann i spissen. Og som alltid står spørsmål knyttet til ytringsfriheten sentralt i programmet. Her i Norge har debatten rast etter at Begard Reza trakk seg fra Ytringsfrihetskommisjonen, og utfordringer knyttet til ytringsfrihet danner også bakteppet når poet og samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali holder årets Kielland-foredrag.

Årets program rommer også møter med store nordiske forfattere som Kjell Westö, Lena Andersson og Stine Pilgaard, og populære norske forfattere som Zeshan Shakar, Lars Amund Vaage og Helga Flatland. Og ikke minst gjenhør med legendariske Frode Grytten Beat Band, Hjemmekontoret med Thomas Seltzer og konsert med Norges kuleste heimstaddikter Musti.

Ingen grunn til å sitte hjemme under årets Kapittel med andre ord!

Se hele programmet og kjøp billetter til Kapittel 21 her: 

 

 

Informasjon om Covid-19 til kjøpere av festivalpass:

Sølvberget følger smittesituasjonen nøye, og følger til enhver tid Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. Endringer i festivalprogrammet må derfor påregnes og vil ikke bli kompensert for, men dersom festivalen blir avlyst som følge av Covid-19 vil alle som har kjøpt festivalpass få pengene refundert. Festivalpass gir gratis adgang til alle arrangementer forutsatt ledig plass, men på grunn av smittesporing er det viktig at alle festivalpassholdere reserverer plass til alt de skal delta på når programmet er lansert. Plassreservering er gratis, med unntak av enkelte eksterne arrangementer der gebyr kan forekomme.

Google+