Hopp til hovedinnhold

Festivalpass og Kapittelkopp

Kapittel-kopp gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under hele Kapittel 20

Salget av festivalpass til Kapittel 20 har startet, og i år kan du også kjøpe din egen Kapittelkopp med kafferabatt på Renaa Xpress.

Festivalpass 

Årets Kapittel arrangeres fra 16. - 20. september 2020 med temaet Avtrykk, og vil blant annet ta for seg klimaavtrykk, digitale avtrykk og historiske og kulturelle avtrykk som har formet oss som samfunn og enkeltmennesker. I 2020 feirer også Kapittel 25 år og Bokmerke 10 år. 

Nå er flere navn til årets Kapittel klare, og salget av festivalpass har startet. Perfekt gave til noen du er glad i - eller til deg selv.

Viktig informasjon til festivalpasskjøpere ifbm COVID 19:

Vi er glade for å kunne meddele at det blir Kapittel i år også, og jobber nå med å tilpasse planene for årets program til gjeldende smittevernregler. Det innebærer at publikumskapasiteten vår er betydelig redusert, og at antall tilgjengelige festivalpass i år er svært begrenset. Det kan altså være lurt å være tidlig ute med å sikre seg et festivalpass i år. Kanselleringer og endringer i programmet må påregnes og vil ikke bli kompensert for, men skulle festivalen bli nødt til å avlyse helt som følge av nye restriksjoner vil alle som har kjøpt festivalpass få tilbud om refusjon. 

Festivalpass gir som vanlig gratis adgang til alle arrangementer forutsatt ledig kapasitet, men vi gjør oppmerksom på at alle med festivalpass i år må forhåndsreservere gratisbillett til alt de ønsker å delta på - for å muliggjøre smittesporing om nødvendig. Plassreservering er i år gratis, men merk at gebyr kan forekomme på enkelte samarbeidsarrangementer. Ellers oppfordrer vi dere til å ha god hådhygiene, overholde avstandsregelen og holde dere hjemme om dere er syke. Fullt program med tilgang til billettsalg/plassreservasjon lanseres i august. Velkommen til festival!

Kapittelkopp

Er du en av dem som liker takeaway-kaffe på festival? I år kan du kjøpe din egen smittefrie Kapittelkopp, som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Kapittelkoppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival!

Koppen er bærekraftig, miljøvennlig og biologisk nedbrytbar, og koster bare 100 kroner. Bestill kopp i lenken under, og hent den i skranken i 1. etasje på Sølvberget. Kjøper du både kopp og festivalpass får du koppen til halv pris. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+