Hopp til hovedinnhold

Earlybird festivalpass og Kapittelkopp

Kapittel-kopp gir 10% rabatt på kaffe fra Renaa Xpress under hele Kapittel 20

Fram til 1. juni kan du sikre deg Earlybird festivalpass til Kapittel, og din egen Kapittelkopp med kafferabatt på Renaa Xpress.

Earlybird festivalpass 

Årets Kapittel arrangeres fra 16. - 20. september 2020 med temaet Avtrykk, og vil blant annet ta for seg klimaavtrykk, digitale avtrykk og historiske og kulturelle avtrykk som har formet oss som samfunn og enkeltmennesker. I 2020 feirer også Kapittel 25 år og Bokmerke 10 år. 

Nå er flere navn til Kapittel 20 klare, og fram til 1. juni kan du sikre deg festivalpass til Kapittel 20 til Earlybird-pris for bare 1050 kroner. Perfekt gave til noen du er glad i - eller til deg selv.

NB! Skulle årets Kapittel bli avlyst på grunn av koronakrisen, vil du få festivalpasset refundert. Vi jobber nå med ulike scenarioer for festivalen avhengig av hvilke retningslinjer som vil gjelde for september, og alle billettkjøpere vil bli orientert dersom det skulle skje endringer. 

Kapittelkopp

Er du en av dem som liker takeaway-kaffe på festival? I år kan du kjøpe din egen smittefrie Kapittelkopp, som gir 10% rabatt på kaffe hos Renaa Xpress. Kapittelkoppen er laget av bambusfibre, har silikonbånd for godt grep og silikonlokk med drikkeåpning. Lett og praktisk å ta med når du er på jobb, på farten - eller på festival!

Koppen er bærekraftig, miljøvennlig og biologisk nedbrytbar, og koster bare 100 kroner. Bestill kopp i lenken under, og hent den i skranken i 1. etasje på Sølvberget. Kjøper du både kopp og festivalpass får du koppen til halv pris. 

Bestill kopp og festivalpass her:

Google+